Foto: Publicitātes foto

"Alienware" un "Dell" izlaiž tirgū jaunus "Windows 10" spēļu klēpjdatorus ar jaunākajiem astotās paaudzes procesoriem "Intel® Core". Tie sniegs lietotājiem nozīmīgas pārmaiņas salīdzinājumā ar iepriekšējo paaudžu modeļiem un turpinās "Dell" centienus visiem piedāvāt pašu labāko spēļu pieredzi. Turklāt uzņēmums debitē ar "Dell G Series", tādējādi modernizējot "Dell Gaming" preču sēriju, un prezentē klēpjdatorus "Inspiron G Series". Šis datoru komplekts ir izstrādāts spēlniekiem, kas dod priekšroku produktivitātei un nevainojamai spēļu pieredzei.

Turpinot jau vairāk nekā desmit gadus ilgo darbību e-sporta jomā, "Alienware" veido jaunas partnerattiecības ar organizācijām "NBA 2K League", "Miami Heat" un "Misfits Gaming", kā arī sāk sadarboties ar "Team Liquid", lai iepazītu Ziemeļamerikas e-sportam vēl nezināmo teritoriju.

"Mēs esam PC spēļu pasaules vēstnieki," apgalvo "Alienware" un "Dell Gaming" viceprezidents un vadītājs Franks Azors. "Paplašinādami "Alienware" iekārtu inovāciju robežas, izstrādādami sistēmas labākajiem un konkurētspējīgākajiem mūsdienu spēlniekiem un līgām, kā arī pilnveidodami visiem pieejamo G sēriju, mēs visu līmeņu spēlniekiem piedāvājam spēlēt tik labi, cik vien iespējams."

Vēl jaudīgāki "Alienware 15" un "Alienware 17"

"Alienware 15" un "Alienware 17" piedāvās sešas jaunas platformas ar visjaudīgāko procesoru "Intel Core i9", kas darbojas satriecošā 5 GHz ātrumā. Izstrādātāji skaidro, ka šādus panākumus ir izdevies gūt, būtiski pārveidojot "Alienware" klēpjdatoru dzeses sistēmu, sākot ar ventilatoriem un beidzot ar siltuma izkliedes radiatoriem. Abās šajās iekārtās ieviestie jauninājumi par 10 procentiem paaugstinās produktivitāti, kā arī ļaus gūt vēl raitāku AAA spēļu un virtuālās realitātes pieredzi.

Par paātrinātās sistēmas uzraudzību un iespējām ir atbildīga programmatūra "Alienware Command Center". Tagad tā ļaus lietotājiem izveidot spēļu profilus, kas iegaumēs ne tikai spēļu, bet arī aparatūras un aksesuāru iestatījumus, piemēram, aktivizējot vēlamo profilu, tiks automātiski modificēta grafika, paātrināta procesora darbība, nomainītas krāsas jebkurā no 13 piedāvātajām tastatūras apgaismojuma zonām un datora elementos, tādējādi sniedzot iespēju izvēlēties no 16,8 miljoniem krāsu, utt.

Abi jaunie klēpjdatori ir pieejami pelēkā un melnā krāsā.

Optimāla varianta meklētājiem — "Dell G Series"

Taupīgākiem spēļu cienītājiem patiks atjauninātie budžeta klases klēpjdatori "Dell G Series" — "Dell" sāk paplašināt "Windows 10" spēļu datoru piedāvājumu.

Modeļi "Dell G3" un "Dell G5" būs pieejami par visnotaļ pievilcīgu cenu, tiem būs variācijas ar atšķirīgu ekrāna lielumu un konfigurāciju.

"Dell G3 15" kļūs par vienu no plānākajiem šīs sērijas spēļu klēpjdatoriem (korpusa biezums nepārsniegs 23 mm) ar astotās paaudzes procesoriem "Intel Core" un diskrēto grafikas karti NVIDIA GTX 1050. Būs arī modifikācija "Dell G3 17" ar 17 collu ekrānu, kurai būs iespējams izvēlēties grafikas procesoru NVIDIA GTX 1060. Modelim "Dell G5 15" būs jaudīgāks procesors, ekrāns ar 4K UHD izšķirtspēju un iespēja uzstādīt vairākus datu diskus. Modeļus "G3 15" un "G3 17" varēs izvēlēties melnā vai zilā krāsā, bet "G5 15" — melnā vai sarkanā krāsā.

Jaunas e-sporta partnerības

"Dell" kļūs par "NBA 2K League" oficiālo datoraparatūras partneri. "Alienware" savu datorspēļu klāstu un 11 gadu e-sporta pieredzi piedāvās līgā "NBA 2K League", kur uzņēmuma tehniskās iekārtas tiks izmantotas studijas klātienes pieredzei līgas sacensību laikā.

Arī "Miami Heat" un e-sporta organizācija "Misfits Gaming" nesen izvēlējās "Alienware" tehnoloģiju: "Misfits" spēlētāji trenēsies, izmantojot visus "Alienware" rīkus, tostarp galddatorus "Alienware Aurora", klēpjdatorus "Alienware 15", monitorus "AW2518H 240 Hz", kā arī "Alienware" tastatūras un peles.

Savukārt martā "Alienware" un "Team Liquid" atvēra pirmo e-sporta mācību iestādi "Alienware Training Facility". Šī spēļu svētnīca vairāk nekā 700 kvadrātmetru platībā ir izveidota, lai vienkāršotu augsto tehnoloģiju mācību metodes, kādas tiek piedāvātas tradicionālajiem sportistiem. Šī vieta būs "Team Liquid" jaunā Ziemeļamerikas galvenā mītne, kas dažādas sacensību komandas vienos ar pastāvīgi pieejamiem sporta psihologiem, uztura speciālistiem un analītiķiem. Ik dienas vairāk nekā 40 šīs iestādes darbinieku un spēlētāju varēs sadarboties, kā arī izmantot "Dell" un "Alienware" tehnoloģijas.

Uzņēmums plāno kopā ar "Team Liquid" līdz 2018. gada beigām Nīderlandē izveidot otru šādu mācību centru, kas vienlaikus kļūtu par "Team Liquid" galveno mītni Eiropā.

Jaunos datorus meklējiet tirdzniecības partneru tīklos no jūnija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!