Foto: iMarketings
Latvijas Digitālo ekspertu biedrība organizē otro Digital Networking pasākumu, kurā satiksim divus pieredzējušus savas jomas profesionāļus – Zigurdu Zaķi un Artūru Medni.

Mūs sagaida spēcīgi viedokļi, aizraujoši stāsti un interesantas diskusijas par un ap digitālo mārketingu. Šoreiz iedziļināsimies stratēģijas jautājumos. Vai, izmantojot digitālos kanālus, mēs saredzam mežu aiz kokiem?

Saņemiet vērtīgas idejas, iegūstiet jaunas zināšanas, kas palīdzēs Jums uzlabot uzņēmuma pašreizējo digitālā mārketinga stratēģiju. Iedvesmojieties! Pārņemiet Latvijā vadošo ekspertu pieredzi.

Ar nepacietību gaidām šo vienreizējo pasākumu, lai dzirdētu abu ekspertu viedokļus, kas reizēm mēdz būt pilnīgi pretēji, bet līdz ar to sniedz vērtīgu un daudzpusīgu ieskatu tik aktuālā un vēl tik neizzinātā tēmā kā digitālā mārketinga stratēģija.

Pasākuma laikā varēs ne tikai klausīties, bet arī piedalīties diskusijā ar Zigurdu un Artūru – uzdot jautājumus, paust savu viedokli.

Satieciet domubiedrus. Izrunājiet aktualitātes. Vai arī vienkārši labi un lietderīgi pavadiet laiku.

Aplūkojiet detalizētu programmu un rezervējiet vietu lde.lv mājas lapā.

ĪPAŠIE VIESI:
Artūrs Mednis: Ko dod stratēģiskā pieeja komunikācijai sociālajos tīklos?

Daudzi ir mēģinājuši, bet sanāk tikai nelielai daļai. Mēs jau zinām, ka Facebook ir tieši tas komunikāciju kanāls, kur atrodas daudzu uzņēmumu mērķauditorija (apmēram 800 000 lietotāju Latvijā). Bet kāpēc, mēģinot veidot komunikāciju Facebook, mēs nevaram panākt gaidīto efektu? Kāpēc nejūtam vēlamo atdevi? Iemesli varētu būt daudzi un dažādi, bet viens no pirmajiem jautājumiem: vai ir padomāts par stratēģiju?

Kā jau visi sportisti saka, vārtsargs ir puse no komandas. Mūsu gadījumā veiksmīgie uzņēmēji saka, ka stratēģija ir puse no panākumiem. Tad kāpēc to ignorēt? Tieši par šo jautājumu Artūrs ir sagatavojis savu aizraujošo stāstu. Jūs gaida daudzas vērtīgas un iedvesmojošas idejas un vairāki piemēri. Pievērsiet uzmanību Artūra ieteikumiem un no jauna izvērtējiet savu Facebook komunikāciju. Uzdodiet Artūram aktuālus jautājumus un uzreiz saņemiet atbildes. Šis Networking pasākums ir īstā iespēja, kas var palīdzēt jums sasniegt jaunu līmeni Facebook komunikācijā.

Daži jautājumi, par kuriem runās Artūrs
1. Kas jāņem vērā, plānojot komunikāciju un stratēģiju?
2. Kā noteikt publikāciju skaitu jeb komunikācijas biežumu? Vai reizi dienā ir daudz vai maz?
3. Kā pareizi veidot komunikāciju savā Facebook lapā, lai panāktu rezultātu? Kādu rezultātu sagaidīt?

Artūrs sagatavojis materiālu ekskluzīvi LDEB Networking pasākumam (pēc pasākuma prezentācija netiks izsūtīta).

Zigurds Zaķis: Digitālā komunikācija kā stratēģisks, nevis taktisks instruments

Digitālie un interaktīvie risinājumi ir ienākuši mārketinga un biznesa vidē uz palikšanu. Tomēr šobrīd itin bieži gan uzņēmēji, gan aģentūras digitālajā vidē saredz glābšanas riņķi it visām savām problēmām – ja rezultātu nav izdevies panākt ar offline komunikāciju, tad noteikti paveiksies ar online.

Pasaulē, kurā eksponenciāli pieaug iespēju skaits, palielinās izmaiņu ātrums, valda informācijas pārpilnība, turpinās mediju un kanālu fragmentācija, mainās ietekmes un lēmumu pieņemšanas mehānismi, paliekošu rezultātu ir gandrīz neiespējami panākt īstermiņā.

Uzsākot komunikācijas plānošanu ar digitālā plāna izveidi, mēģinot pielietot "jaunākos un svaigākos" digitālās komunikācijas instrumentus vai aktuālos trikus, fokusējoties uz taktiskiem risinājumiem un klikšķu/konversiju analīzi, ir viegli sasniegt atsevišķas "ātrās uzvaras". Tomēr, ejot šo ceļu, mēs ierobežojam digitālās iespējas un padarām komunikāciju par taktisku, nevis stratēģisku instrumentu.

Prezentācijas centrā būs jautājumi, kāpēc un kā ikviena uzņēmuma biznesa un mārketinga plānošanas centrā jāliek mērķtiecīgs un sistemātisks darbs pie uzņēmuma stratēģisko mērķu sasniegšanas jeb, citiem vārdiem sakot, – stratēģija, un kā investīcija komunikācijā kļūst par stratēģisku, nevis taktisku instrumentu.

Šī aizraujošā pasākuma cena:
LDEB biedriem 20 EUR + PVN (samazināta cena spēkā līdz 03.04.2017)
potenciālajiem biedriem 50 EUR + PVN (samazināta cena spēkā līdz 03.04.2017)

*Ja vēlaties iestāties biedrībā, aizpildot pieteikumu, norādiet komentāros, ka vēlaties iestāties. Vairāk par 7 iemesliem, kāpēc iestāties biedrībā lasiet mūsu blogā.

Vietu skaits ir ierobežots. Priekšroka reģistrācijā tiks dota Latvijas Digitālo ekspertu biedrības biedriem.

Pasākuma vieta: Pullman Riga Old Town Hotel, Jēkaba iela 24

PROGRAMMA
07.04.2017.
13.00 – 14.00 reģistrācija
14.00 – 15.00 Zigurds Zaķis
15.00 – 15.30 Networking pauze (kafija, cepumi, diskusijas utt.)
15.30 – 16.30 Artūrs Mednis
16.30 – 17.00 Diskusijas

Nāciet paši. Aiciniet draugus. Rezervējiet vietu lde.lv mājas lapā.

Jautājumiem: birojs@lde.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!