Foto: Publicitātes foto
Veiksmīga nākotne savam bērnam un spoža karjera viņa izvēlētajā jomā – tas ir katra vecāka sapnis. Mūsu, egoPERFECTUS, pārliecība ir tāda, ka gatavoties bērna nākotnes karjerai ir jāsāk savlaicīgi – jau skolas laikā. Kā tai sagatavoties?

Sadarbībā ar labākajām vidējās izglītības iestādēm un universitātēm ārzemēs, līderiem dažādās zinātņu jomās un profesijās mēs esam sagatavojuši izglītojošu semināru sēriju par tādām vecākiem un skolēniem svarīgām tēmām kā profesijas izvēle, vidējās izglītības sistēmas ārzemēs un to sniegtās iespējas, sagatavošanās iestāšanās procesam prestižākajās Lielbritānijas universitātēs, tajā skaitā medicīnas programmās, Oksfordas un Kembridžas universitātēs, kā arī daudz citu. Ar semināru grafiku par izglītību ārzemēs un karjeras izvēli variet iepazīties zemāk. Iedvesmojieties paši un motivējiet savus bērnus panākumiem! Priecāsimies redzēt jūs mūsu semināros un atbildēt uz jūsu jautājumiem.

Visi semināri ir bez maksas. Reģistrācija tiem ir obligāta. Vairāk informācijas varat uzzināt, zvanot pa tālruni +371 67334428, rakstot mums uz e-pastu info@egoperfectus.lv vai arī apmeklējot egoPERFECTUS mājaslapu.

egoPERFECTUS izglītojošo tikšanos un semināru mērķis ir iepazīstināt ar mūsdienu pasaules unikālajām iespējām, kuras paveras skolēnu un jauniešu priekšā, ar ārzemju augstākās un vidējās izglītības tradīcijām un tendencēm, universitātēm, skolām un nometēm ārzemēs, kā arī dalīties ar savu uzkrāto pieredzi un profesionalitāti, kas ir iegūta daudzu gadu garumā, strādājot ar bērniem un viņu vecākiem.

Mēs pielāgojam tikšanās tēmas, balstoties uz svarīgiem jautājumiem, kuri ir aktuāli ikvienam no vecākiem, kuriem rūp viņa bērnu nākotne:

  • kā motivēt bērnu mācībām un palīdzēt izvēlēties profesiju;
  • kādu valsti un skolu izvēlēties vidējai izglītībai ārzemēs;
  • uz kādu ārzemju vasaras nometni doties;
  • kā sagatavoties iestāšanās procesam prestižākajās ārzemju universitātēs;
  • kādu mācību virzienu un ārzemju programmu izvēlēties, un daudz citu.

Februārī un martā piedāvājam unikālu semināru sēriju par vidējo un augstāko izglītību ārzemēs, kā arī karjeras izvēli:
  • Vidējā izglītība Lielbritānijā – ceļš uz izcilību

16. februārī pulksten 17:00

Šajā seminārā uzzināsiet, kādas iespējas vidējās izglītības jomā ārzemēs ir pieejamas jūsu bērniem un kas viņiem būs visatbilstošākais.

Vairāk par semināru lasiet šeit.

  • Kā izvēlēties karjeru un sagatavoties studijām

22. februārī pulksten 17:00

Šis seminārs ir domāts vecākiem, kuriem ir bērni vecumā no 12 līdz 17 gadiem, kā arī pusaužiem, kuri nopietni domā par savu iespēju attīstību un realizāciju.

Vairāk par semināru lasiet šeit.

  • Iestāšanās medicīnas universitātēs Lielbritānijā – kā?

1. martā pulksten 17:00

Medicīna, veterinārija un zobārstniecība – tās ir sarežģītākās studiju programmas jebkurā valstī, kuras nav pa spēkam katram. Šis seminārs tiek piedāvāts sadarbībā ar Cardiff Sixth Form College – vadošo Lielbritānijas koledžu, kas sagatavo skolēnus medicīnas studijām.

Vairāk par semināru lasiet šeit.

  • Skolēna ceļš uz Oksfordu, Kembridžu un Russell Group universitātēm

15. martā pulksten 17:00

Iestāšanās prestižākajās Lielbritānijas universitātēs, tādās kā Kembridža vai Oksforda, prasa rūpīgu sagatavošanos un specifiskas zināšanas par procesu. Šis seminārs tiek piedāvāts kopā ar MPW Cambridge – vienu no pieredzējušākajām skolām Lielbritānijā tieši skolēnu sagatavošanā iestāšanās procesam vadošanās Lielbritānijas universitātēs.

Vairāk par semināru lasiet šeit.

  • Iepazīstiet viesmīlības nozari ar tās līderiem Glion un Les Roches

21. martā pulksten 17:00

Viesmīlības augstskolas Glion un Les Roches ir prestižākās augstskolas savā nozarē un piedāvā izcilu izglītību nākotnes speciālistiem. Seminārā uzzināsiet gan par viesmīlības nozares prasībām kopumā, gan par Glion un Les Roches unikālajām programmām.

Vairāk par semināru lasiet šeit.

  • Vidējās izglītības sistēma Lielbritānijā un tās sniegtās iespējas Queen Ethelburga's skolā

28. martā pulksten 17:00

Vidējās izglītības Lielbritānijā centrā ir pats skolēns, viņa potenciāls un tā maksimāla attīstība. Šis seminārs par tās sniegtajām iespējām tiek piedāvāts kopā ar Queen Ethelburga's – vienu no vadošajām skolām valstī. Tās unikālās iespējas un mācību metodes ir izglītojušas jau daudzas paaudzes izcilu speciālistu dažādās jomās.

Vairāk par semināru lasiet šeit.

Semināri ir bez maksas. Vietu skaits ir ierobežots. Iepriekšēja reģistrācija ir obligāta.

Vairāk informācijas par semināriem, kā arī tiem piereģistrēties varat, zvanot pa tālruni +371 67334428, rakstot mums uz e-pastu info@egoperfectus.lv vai arī apmeklējot egoPERFECTUS mājaslapu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!