Foto: iMarketings

#1 praktiskās Google AdWords un Analytics nodarbības Latvijā*
Noskaidrojiet veiksmīgas Google reklāmas panākumu atslēgas. Iemācieties strādāt ar Google Analytics. Uzreiz pārņemiet iMarketings.lv ekspertu pieredzi.

Nodarbības ilgst 4 dienas (2 reizes nedēļā). Dalībnieki var izvēlēties apmeklēt tikai vienu priekšmetu vai arī abus. Nodarbības organizē iMarketings.lv

Nodarbību laikā mūsu vadošo ekspertu pārraudzībā:
1. veidosiet un analizēsiet Google reklāmas kampaņas;
2. pielāgosiet Google Analytics, veidosiet nepieciešamās atskaites un analizēsiet iegūtos datus;
3. saņemsiet vērtīgu palīdzību (konsultāciju, atbildes uz jautājumiem) tieši tad, kad tā ir visvairāk nepieciešama – gan Google reklāmas veidošanas un analīzes laikā, gan strādājot ar Google Analytics.

Kāpēc tās ir praktiskās nodarbības, nevis seminārs?

  • Individuālo apmācību formāts (iepriekš šī veida nodarbības bija pieejamas tikai individuālo apmācību laikā);
  • Mazas grupas;
  • Individuāls darbs ar katru dalībnieku;
  • Visas darbības soli pa solim live režīmā;
  • Katrs dalībnieks pēc pasniedzēju piemēra pats veido savas Google reklāmas kampaņas, pielāgo savu Google Analytics kontu, analizē savu reklāmas kampaņu;
  • Nodarbību grafiks ir sastādīts tādā veidā, lai varētu iemācīties ne tikai veidot kampaņas, bet tās arī analizēt un pārvaldīt (piem., pirmajā nodarbībā jūs izveidojat un palaižat reklāmas kampaņu, un tikai pēc nedēļas ir otra nodarbība, kuras laikā varēsiet veikt analīzi un optimizāciju, kad sakrājies nepieciešams klikšķu skaits).

Aplūkojiet detalizētu programmu un rezervējiet vietu lde.lv mājas lapā.

Katras nodarbības laikā klasē strādā divi pieredzējuši pasniedzēji / iMarketings.lv eksperti.

iMarketings.lv ir viena no vadošajām digitālā mārketinga aģentūrām Latvijā. Google vairākkārt ir apbalvojis mūs par sasniegumiem un izciliem darba rezultātiem. 2015. gadā esam kļuvuši par labāko Google aģentūru Latvijā. 2016. gadā esam kļuvuši par labāko Google aģentūru visos trīs ceturkšņos. Mēs pārvaldām Google reklāmas kampaņas gan lieliem Baltijas klientiem, gan vidējiem un maziem uzņēmumiem. Līdz ar to mūsu rīcībā ir stratēģijas jebkura kalibra uzņēmumiem.

Apmeklējiet nodarbības, ja vēlaties paaugstināt kompetences līmeni no praktiskās puses. Esam apmācījuši vairāk nekā 500 topošo un esošo digitālā mārketinga ekspertu. Mūsu apmācību programmas un materiāls ir izstrādāts līdz niansēm.

Katrā nodarbību dienā dalībnieki paši dara to, kas ir paredzēts programmā – veido Google reklāmas kampaņas savam produktam, pielāgo savu Google Analytics kontu, veic reklāmas kampaņu analīzi. iMarketings.lv eksperti sākumā izstāsta svarīgākos momentus. Pēc tam live režīmā soli pa solim rāda darbības, atbild uz jautājumiem un palīdz sarežģītās situācijās.

Kursā ir 2 priekšmeti (4 dienas). Jūs varat izvēlēties, kurus priekšmetus apmeklēt (visus vai arī kādu konkrētu priekšmetu).

Nodarbību grafiks (Jūs varat izvēlēties, kurus priekšmetus apmeklēt (visus vai arī kādu konkrētu priekšmetu):

Google AdWords
23.03.2017. 13.00 – 17.30 (ar 20 min pārtraukumu)
30.03.2017. 14.00 – 17.00 (ar 20 min pārtraukumu)

Reklāmas analīze - Google Analytics
24.03.2017. 14.00 – 17.00 (ar 20 min pārtraukumu)
31.03.2017. 14.00 – 17.00 (ar 20 min pārtraukumu)

Praktisko nodarbību maksa
Visas tēmas (Google AdWords+Google Analytics): 290 EUR + PVN
Jebkura viena tēma: 190 EUR + PVN
Latvijas Digitālo expertu biedrības biedriem – 15% (kā arī priekšrokas vietu rezervācijai).

Vairāk par biedrību lde.lv
Nodarbības notiek Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē (508. aud.)

Jana Rubīna AS "Banka Citadele" Mārketinga daļas vadītāja:

""Banka Citadele" mārketinga daļa apmeklēja iMarketings.lv vadītās praktiskās nodarbības "AdWords un SEO no A līdz Z" šā gada jūnijā. Nodarbības bija ļoti izsmeļošas un labi strukturētas, apvienojot teorētisko zināšanu pielietojumu praksē. Semināru vadīja lielisks pasniedzējs – Sergejs Volvenkins, kurš iedziļinājās katra semināra dalībnieka izpratnē par tēmu un atbalstīja ikvienā brīdī, kad tas bija nepieciešams. Dalībnieki tika nodrošināti ar materiāliem un testa mājaslapām, kā arī saņēmām ļoti noderīgu un vērtīgu informāciju un padomus tālākai pielietošanai praksē. "Bankas Citadele" mārketinga komandas vārdā izsaku lielu pateicību iMarketings.lv komandai par vērtīgajām 4 dienām, kas atvēra durvis uz AdWords un SEO pasauli."

Semināru vadīs iMarketings.lv digitālas nodaļas vadītājs, sertificēts Google treneris Dr.Sergejs Volvenkins, iMarketings.lv Google AdWords eksperts Krišjānis Zalcmanis.

*pēc apmācīto cilvēku skaita (apmācīti vairāk nekā 500)

Aplūkojiet detalizētu programmu un rezervējiet vietu lde.lv mājas lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!