Foto: Publicitātes foto
Šveices kompānija "Frederique Constant" iemantoja slavu, pateicoties saviem elegantiem dāmu rokas pulksteņiem, ko sievietes ir radījušas sievietēm. Zīmola cienītājām neliks vilties arī jaunais modelis "Slimline Moonphase Stars Manufacture".

Sievišķība pašas sievietes acīm

Modelis "Slimline Moonphase Stars Manufacture", ko radījusi Aletta Stas, kompānijas "Frederique Constant" līdzdibinātāja, izsmalcināti apvieno sevī sievišķīgu dizainu un perfekta izpildījuma meistarību; šis elegantais rokas pulkstenis patiesi apbrīnojami izrotās Jūsu roku! Smalkas formas un mirdzošu briljantu radītā noslēpumainības aura padara rokas pulksteni par īstenas grācijas un stila iemiesojumu.

Izsmalcinātība un meistarība

Pierādot uzticību savām tradīcijām, "Frederique Constant" piedāvā nevainojami elegantu un tai pat laikā tehniski pilnīgu jaunu rokas pulksteni, kurā tāda interesanta komplikācija kā mēness fāžu indikācija ir kombinēta ar greznu apdari un briljantu dekorētā bezeļa ekselenci. Modelis tiek piedāvāts tērauda korpusā ar rozā zelta pārklājumu vai bez tā. Korpusa diametrs ir 38.8 mm. Rokas pulksteņa bezelī uzstādīti 60 briljanti (kopā 0.5 karāti); caurspīdīgs aizmugurējais vāks ļauj vērot, kā darbojas automātisks manufaktūras kalibrs FC-701, ko rotā graudveida un "Côtes de Genève" raksts. Jauns manufaktūras mehānisms FC-701, tāpat kā tā priekšteči no sērijas FC-7XX, ļauj regulēt visas funkcijas ar viena paša kronīša palīdzību, un šī ērtība nevar nepriecēt topošās rokas pulksteņu īpašnieces. Ciparnīca, kas ir izpildīta vai nu tumši zilā krāsā ar saules staru rakstu, vai nu glancēti melnā, izceļ uz tās uzdrukāto sudraba vai rozā zelta krāsas zvaigžņu spilgto mirdzumu.

Vai esat kādreiz sapņojusi aizsniegties līdz naksnīgām debesīm? Rokas pulkstenis "Slimline Moonphase Stars Manufacture" pārvērtīs sapni par realitāti: ieskatieties tā ciparnīcā, un debess spīdekļu miljardi paši nolaidīsies uz Jūsu plaukstas.

Cena rokas pulksteņiem sākot no 4795 eiro.

Vairāk infomācijas: http://www.laikswatches.lv/


Smaržas fonā no brenda "Dorin" "Izolda" pieejamas ekskluzīvi tikai veikalā "KristiAna".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!