Foto: Publicitātes foto

Aprīlī jau trešo reizi startējis konkurss "Gada aģenti 2018", ko organizē Latvijas nekustamo īpašumu darījumu asociācija LANĪDA un vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls "City24.lv" (konkursa lieldraugs – "Luminor"). Konkurss tiek rīkots ar mērķi paaugstināt nekustamo īpašumu aģenta profesijas reitingu un prestižu, pievērst sabiedrības uzmanību augstu kvalitātes standartu veidošanai nekustamo īpašumu tirgū, veicināt aģentu pašizglītošanos un tirgus dalībnieku kvalifikācijas celšanu.

Konkursa devīze ir – mans īpašumu aģents, kuram uzticos. Jaunums – šogad konkursā piedalās nevis aģenti kā fiziskas personas, bet gan trīs cilvēku komandas, kuras pārstāv nekustamo īpašumu starpnieku kompānijas. Proti, viena kompānija ir viena komanda. Finālā notiks arī komandu kapteiņu konkurss.

LANĪDA izpilddirektore Irina Sjarki saka: "Esmu ļoti priecīga par lielo iepriekšējā gada konkursa "Gada aģents 2017" rezonansi. Tas izraisīja lielu interesi ne tikai nozares profesionāļu vidū, bet arī sabiedrībā. Konkursa popularitāte deva nozīmīgu pozitīvu ieguldījumu nekustamā īpašuma aģenta profesijas popularizēšanā. Noteikti vēlos veltīt labus vārdus arī mūsu pastāvīgajiem sadarbības partneriem".

"City24.lv" pārstāvis Maksis Karlins stāsta, ka iepriekšējos gados konkurss izraisīja necerēti lielu interesi un iesaisti no dalībnieku puses, tāpēc neesot šaubu, ka tā organizēšana ir būtisks un vajadzīgs notikums nekustamo īpašumu tirgū. Šogad konkurss kļūs vēl apjomīgāks un tiks noteikta Gada kompānija. "Mēs kā lielākais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls ikdienā redzam dažādas situācijas, ar kurām klienti saskaras īpašumu izīrēšanas vai pārdošanas procesa laikā. To atrisināšanā būtisku lomu spēlē labs un kvalificēts nekustamo īpašumu aģents. Uzskatu, ka ir svarīgi izcelt labākos nekustamo īpašumu aģentus, kā arī parādīt un novērtēt pievienoto vērtību, ko viņi ar saviem pakalpojumiem sniedz klientiem," uzskata Karlins.

Viņu papildina Normunds Rudzītis, "Luminor" Privātpersonu apkalpošanas vadītājs: "Konkurss "Gada aģenti 2018" vienlaikus ir iespēja gan sekmēt nekustamo īpašumu aģentu profesijas prestižu, gan iepazīstināt sabiedrību ar cilvēkiem, kuri tajā darbojas un var kļūt par viņu labāko atbalstu un padomdevēju mājokļa meklēšanā. Atbalstām šo iniciatīvu, jo tā veicina arī kopējo diskusiju par kvalitātes standartiem nekustamo īpašumu tirgū un vairo cilvēku zināšanas. Tas ir būtiskākais, kas rūp arī mums, – lai klientu ceļš pretī jaunam mājoklim būtu vienkāršs un rezultāts – sniegtu gandarījumu."

Konkursu organizē LANĪDA un "City24.lv" sadarbībā ar konkursa lieldraugu "Luminor" un zvērinātu advokātu biroju "Eversheds Sutherland Bitāns". Konkursa norisei un rezultātiem vari sekot līdzi konkursa mājas lapā, "Gada aģents 2018" "Facebook" lapā, mājas lapās www.lanida.lv un www.city24.lv, kā arī specializētajos preses izdevumos un portālos.

Izaicini sevi, iegūsti pozitīvas emocijas un izcīni titulu! Dalībai konkursā var pieteikties šeit!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!