Foto: Publicitātes attēls

2. decembrī Rīgā, konferenču centrā "Radisson Blu Hotel Latvija" notiks ekskluzīva ārvalstu privāto skolu un valodu nometņu izstāde, kuru rīko izglītības aģentūras "Baltic Council for International Education" un "Meridian Group".

Apmeklētājus gaida iepazīšanās ar pasaulē zināmām izglītības iestādēm no Lielbritānijas, ASV, Vācijas un Kipras. Skolēni un viņu vecāki varēs personīgi iepazīties ar ārzemju skolu direktoriem un vadošajiem speciālistiem, iegūt detalizētu informāciju par mācībām privātskolā gan pamatskolā, gan vidusskolā, sagatavošanas kursiem un iespēju doties uz vasaras skolu vai valodu nometni.

Izstādē piedalās divas skolas no ASV: North Cedar Academy, kas atrodas Viskonsinas štatā, un, bez šaubām, unikālā mācību iestāde – American Hebrew Academy, pasaulē vienīgā internātskola bērniem no ebreju ģimenēm. Pirmo reizi Latvijā ieradīsies Berlin Branderburg International School (BBIS) - vidusskola no Vācijas, kur jūs varat iegūt izglītību angļu valodā.

Saulaino Kipru pārstāvēs American Academy Private School Limassol, kas piedāvā izglītības programmas no sākumskolas līdz vidusskolai, pamatojoties uz Lielbritānijas izglītības sistēmu.

Īpašu uzmanību ir pelnījis lielais slavenu britu skolu un koledžu dalībnieku skaits. Lielbritānija joprojām ir galvenais virziens vidējās izglītības iegūšanai ārvalstīs, lai pēc tam iestātos vadošajās britu universitātēs.

Izstādē piedalās šādas Lielbritānijas skolas:

  • Bromsgrove School
  • Queen Ethelburga's College
  • Wells Cathedral School
  • Sidcot School
  • Ashford School
  • Royal Russel School
  • Tettenhall College
  • MPW
  • Earlscliffe College
  • Rochester Independent College un citas.

Starptautiskās koledžas Earlscliffe direktors Tim Fish pastāstīs par savu skolēnu panākumiem, kuri katru gadu iestājas labākajās universitātēs Apvienotajā Karalistē, ASV un Kanādā. Cita, ne mazāk slavena koledža – Mander Portman Woodward (MPW), kuru dibinājuši Kembridžas universitātes absolventi, arī specializējusies uz vidusskolas programmu A-Level un Foundation (sagatavošana universitātei), kuru veiksmīga pabeigšana ļauj iestāties pasaules labākajās universitātēs.

Tiem skolēniem, kuri vēl nav gatavi akadēmiskām mācībām, tiks prezentētas programmas starptautiskajos sagatavošanās centros, kā arī angļu valodas apgūšanas programmas apvienojumā ar aktīvu atpūtu, nodarbošanos ar mīļākajiem sporta veidiem un nodarbībām citos interešu pulciņos. Par to personīgi pastāstīs tādu skolu un kompāniju direktori kā Academic Summer, Etherton Education, Earlscliffe u.c.

Savukārt "Meridian Group" prezentēs savas jaunās svešvalodu apguves programmas dažādās pasaules valstīs, ieskaitot populārākos braucienus 7-18 gadu veciem skolēniem un jauniešiem 2018. gada vasarā uz Lielbritāniju, ASV un Maltu.

Uz tikšanos izstādē !

2. decembrī Rīgā, viesnīcas "Radisson Blu Hotel Latvija" konferenču centrā (Elizabetes ielā 55)
Izstādes darba laiks: 10.00 – 16.00
Ieeja bez maksas

Sīkāka informācija un dalībnieku saraksts: www.balticcouncil.lv

Izstādes rīkotāji – jūsu konsultanti ārzemju izglītības pasaulē

"Baltic Council For International Education"
Ģertrūdes ielā, 33/35, Rīga t. 67317627
info@balticcouncil.org
www.balticcouncil.lv

Izglītības aģentūra "Meridian Group"
Ģertrūdes ielā, 33/35, Rīga t. 67311610
Kuldīgas ielā, 17, Ventspils, t. 636 07870
info@meridian.lv
www.meridian.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!