Foto: Publicitātes attēls
Vai Jums ir kādreiz ienācis prātā, ka brīvos naudas līdzekļus norēķinu kontā glabāt ir ērti, taču ne īpaši prātīgi, jo Jūs neko nenopelnāt? Jau daudzus gadus banku izmaksātie noguldījuma procenti ir tik niecīgi, ka kontā esošā summa paliek nemainīga. Pat vēl ļaunāk – Jūsu iekrājumu apjoms mazinās, jo inflācija daļu no naudas vērtības vienkārši "apēd".

Kā gudrāk rīkoties ar brīvajiem naudas līdzekļiem, lai pelnītu, neuzņemoties nepamatotu risku? Atbilde ir vienkārša: vaicājiet padomu profesionāļiem un ieguldāt!

Cik ir iespējams nopelnīt?
Šeit ir vienkāršs piemērs: ja pirms trīs gadiem kredītiestādes norēķinu kontā Jūs ieskaitījāt 5000 eiro, tad, visticamāk, šī summa nav mainījusies līdz pat šim brīdim. Savukārt, ja pirms trīs gadiem Jūs būtu izmantojuši Mandatum Life Portfeļa pārvaldes pakalpojumu un šos pašus 5000 eiro būtu uzticējuši minētajam uzņēmumam, šodien Jums būtu papildus uzkrāti līdz pat 500 eiro, atkarībā no izvēlētās stratēģijas.

Mandatum Life uzņēmumā tiek piedāvāts dzīvības apdrošināšanas pakalpojums ar tirgum piesaistītu līdzekļu uzkrāšanu, tāpēc jāņem vērā, ka investīciju peļņa pagātnē negarantē ienesīgumu nākotnē. Šī iemesla dēļ pirms galīgā lēmuma pieņemšanas par aktīvu investēšanu iesakām iepazīties ar dažādu piedāvājumu noteikumiem un noskaidrot iespējamos riskus.

Kad ieguldīt uzkrāto kapitālu?
Atbildiet uz trim vienkāršiem jautājumiem, un būs skaidrs, vai ir pienācis īstais laiks padomāt par savu uzkrājumu saprātīgu ieguldīšanu:

1. Vai Jūsu norēķinu kontā ir vismaz 3000 eiro brīvu naudas līdzekļu, kas netiek izmantoti ikdienas izdevumu segšanai?
2. Vai Jūs kādreiz esat domājuši par norēķinu kontā esošās naudas gudrāku izmantošanu?
3. Vai Jūs vēlaties saņemt peļņu no veiktajiem ieguldījumiem?

Ja atbildes ir pozitīvas, ievadiet šeit savu kontaktinformāciju un ar Jums sazināsies Mandatum Life konsultants. Kontaktu iesniegšana Jums neuzliek nekādas saistības, vien dod iespēju saņemt labas idejas uzkrājuma peļņas iespējām.

Kāpēc tieši tagad?
Pašreiz Mandatum Life ir ļoti izdevīgs piedāvājums: ieguldāt vismaz 3000 eiro dzīvības apdrošināšanā ar tirgum piesaistītu līdzekļu uzkrāšanu uz vismaz pieciem gadiem un Mandatum Life papildu tirgus atdevei iemaksāto pamatsummu palielinās par 3%! Par Jūsu ieguldījumu pārvaldi ikdienā turpmāk rūpēsies Mandatum Life profesionāli fondu pārvaldnieki un Jums pašam tas nebūs jādara. Taču Jūs regulāri tiksiet informēti par uzkrājuma statusu.

Atliek tikai pieņemt lēmumu par naudas līdzekļu ieguldīšanu.
Pieņemiet lēmumu un sāciet rīkoties!
Vairāk informācijas meklējiet šeit

Par Mandatum Life
Mandatum Life Insurance Baltic SE ir viena no stabilākajām un respektablākajām dzīvības apdrošināšanas sabiedrībām Baltijas valstīs.

Mandatum Life mātes uzņēmums ir Mandatum Life Insurance Company Limited, kas ir daļa no Sampo Group – viena no spēcīgākajām finanšu grupām un lielākajiem institucionālajiem investoriem Ziemeļeiropā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!