Foto: Publicitātes foto
Šī gada 10. maijā Ķīpsalas izstāžu centra "BT1" konferenču zālē norisinājās konkursa "Gada aģenti 2018" pusfināls. Tā ietvaros aizraujošā un erudītā cīņā tika noskaidrotas sešas nekustamo īpašumu kompāniju komandas, kas tika izvirzītas konkursa finālam – "Latio Real Estate", "Codo Real", "Starlex Real Estate", "Arco Real Estate", "Elitestate" un "Immostate".

Konkursa pusfinālā komandas risināja organizatoru sagatavotos uzdevumus, kā arī atbildēja uz konkurentu iesūtītajiem jautājumiem. Finālam tika izvirzītas sešas komandas, kuras kopvērtējumā ieguva lielāko punktu skaitu: "Latio Real Estate" (kapteinis – Edgars Behmanis), "Codo Real" (kapteinis – Tomass Riksis), "Starlex Real Estate" (kapteinis – Artūrs Lazdiņš), "Arco Real Estate" (kapteinis – Dzintars Bērziņš), "Elitestate" (kapteinis – Arvis Deksnis) un "Immostate" (kapteinis – Aigars Strods). Konkursa fināls, kurā noteiks "Gada aģenti 2018" uzvarētājus, notiks šī gada 23. maijā, Ķīpsalas izstāžu centra "BT1" konferenču zālē.

"Luminor" Privātpersonu apkalpošanas vadītājs Normunds Rudzītis norāda, ka ir priecējoši redzēt, ka gada aģentu konkurss kļūst arvien vērienīgāks un aģentu iesaiste – aktīvāka. "Šī ir laba iespēja vairot nekustamo īpašumu aģentu profesijas prestižu un iepazīstināt sabiedrību ar cilvēkiem, kuri ikdienā atbalsta tos, kuriem aktuāli piemērotākā mājokļa meklējumi. Tas ir būtiskākais, kas rūp arī mums, – lai klientu ceļš pretī jaunam mājoklim būtu vienkāršs un rezultāts – sniegtu gandarījumu," sacīja Rudzītis.

Konkursu "Gada aģenti 2018", kura mērķis ir paaugstināt nekustamo īpašumu aģenta profesijas reitingu un prestižu, organizē Latvijas nekustamo īpašumu darījumu asociācija LANĪDA un vadošais nekustamo īpašumu sludinājumu portāls "City24.lv" sadarbībā ar "Luminor" un "Eversheds Sutherland Bitāns".

Konkursa norisei un rezultātiem vari sekot līdzi konkursa mājas lapā, "Gada aģents 2018" Facebook lapā, mājas lapās www.lanida.lv un www.city24.lv, kā arī specializētajos preses izdevumos un portālos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!