2015. gadā Interneta lielveikals 220.lv pirmo reizi piedalījās "Labs Serviss" rīkotajā konkursā un uzreiz saņēma visaugstāko novērtējumu – rekomendētākā izcila servisa sniedzēja titulu.
"Šī pieredze mums bija ļoti noderīga un mēs ļoti priecājamies par savu jauno titulu. Mūsu serviss ir vērsts uzklientu, mēs daram visu iespējamo, lai mūsu klienti ir apmerināti ar piedāvātajām precēm un apkalpošanas servisu. Katru dienu mēs piedāvājam pievilcīgas cenas un dažādas akcijas, kas ietaupa klientiem gan laiku, gan naudu. Kā arī mums ir diennakts klientu apkalpošana pa telefonu, kur ikviens klients var nekavējoties saņemt palīdzību interesējošā jautājumā. Proti, mūsu mērķis bija sasniegt vislabāko vērtējumu - esmu gandarīts par šo sasniegumu. Turpināsim attīstīties un paaugstināt savu pakalpojumu kvalitāti" - pauž savu prieku Interneta lielveikala 220.lv SIA Pigu Latvia valdes loceklis Robert Ziminski.
Mēs strādājam, lai ikviens klients tiktu sadzirdēts un apmierināts, ikviena problēmsituācija tiktu atrisināta, jo mūsu klients ir uzņēmuma lielākā vērtība. "Uzslavē labu servisu" kampaņas ietvaros 220.lv tika saņemtas 670 pateicības no pircējiem, gan mūsu veikalā Ģertrūdes ielā 94a, gan interneta vietnē: Dažas no tiem:
Evija: "Man ļoti patīk apkalpošana un tās ātrums. Vienmēr visam ir risinājums. Veiksmi."
Ilze: "Paldies! Saņemot preci, ir atsevišķa rinda vecākiem ar bērniem."
Ļubova: "Как всегда быстрая доставка, качественный и бережно упакованный товар. Спасибо".

Dalība "Uzslavē labu servisu" kampaņā apliecināja, ka ejam pareizu ceļu, klienti ar savām atsauksmēm atzīst to, un apliecina diploms - SIA Pigu Latvia - www.220.lv - rekomendētākais izcila servisa sniedzējs.
Noteikti neapstāsimies arī turpmāk - 2015. gadā uzņēmums plāno atvērt vēl vienu veikalu un jaunu noliktavu Rīgā, kas padarīs www.220.lv tuvāku un draudzīgāku klientiem, ļaus piedāvāt plašāku preču apjomu uz vietas noliktavā un samazināt pasūtījumu sagatavošanas laiku, padarīs iepirkšanos www.220.lv daudz vieglāku un saprotamāku - arī tiem Latvijas iedzīvotājiem, kuri līdz šim nav iepirkušies internetā.
Pateicamies mūsu klientiem par to, ka tie izvēlas 220.lv! Paldies par viedokļa paušanu, tikai pateicoties klientu atsauksmēm mēs varam attīstīties un uzlaboties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!