Foto: Elkor
Ceturtdien, 23. martā sadarbībā ar Samsung universālveikala ELKOR PLAZA 1. stāvā norisinājās "Q-dienas", kur apmeklētājiem bija lieliska iespēja pirmajiem aplūkot jaunākos Samsung QLED sērijas televizorus, tikties ar tehnoloģiju profesionāļiem, un laimēt dažādas pārsteiguma balvas. Produkta prezentācijas pasākumā piedalījās vairāk nekā 70 viesi, tostarp Samsung sadzīves elektronikas biznesa direktors Baltijā Sergejs Kostjučenko, Samsung produktu eksperts Baltijā Kaspars Neilands, mediju pārstāvji, tehnoloģiju draugi u.c.

"Lai arī televizoru ražošanas tehnoloģijas laika gaitā ir būtiski mainījušās, tam ir saglabājusies nemainīgi svarīga vieta teju katrā mājsaimniecībā. Tomēr līdz šim nebija izdevies atrisināt pāris kaitinošas lietas, piemēram, vadu mudžeklis aiz televizora, daudzās pultis papildierīcēm vai grūtības saskatīt attēlu ļoti gaišās telpās. Tagad – ar QLED TV – esam to mainījuši, lai skatītāji var pilnībā pievērsties detalizēta un koša attēla baudīšanai," televizora atklāšanas pasākumā sacīja Sergejs Kostjučenko.

ELKOR TV un audio sistēmas iepirkumu menedžeris Jurijs Krasiļņikovs: "Ar 2017. gada QLED TV sēriju mēs piedāvāsim saviem klientiem visreālāko attēlu, kas pārsteigs pat visprasīgākos skatītājus, pateicoties uzlabotajai kvantu punktu tehnoloģijai, plašu gudro funkciju klāstu un augstvērtīgu dizainu. Pie mums no šodienas ir pieejami trīs nākamās paaudzes Samsung QLED TV sēriju – Q9, Q8 un Q7 modeļi, atliek tikai atrast savu ideālo TV!"

Universālveikala apmeklētāji pasākuma laikā varēja iegūt izsmeļošu informāciju par jaunajiem QLED sērijas televizoriem, baudīt gardas uzkodas un piedalīties loterijā. PALDIES visiem, kuri ņēma dalību Q - dienas pasākumā!

Atklāj jaunu laikmetu ar jaunākās paaudzes QLED televizoru!

www.elkor.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!