Foto: Publicitātes foto

Interneta veikals 220.lv otrdien, 10.novembrī, atklājis savu otro veikalu Rīgā, Daugavgrīvas ielā 114.

"Tagad esam tuvāk tiem saviem klientiem, kuri dzīvo Pārdaugavā, Jūrmalā un Bolderājā, un ar šī veikala atklāšanu sniedzam līdz šim Latvijas tirgū neredzētu servisu - tagad mūsu klientiem ir iespēja nopirkt visas preces, kas ir uz vietas, un saņemt tās nekavējoties," stāsta veikala valdes loceklis Robert Ziminski.

"Tuvojas Ziemassvētki un dāvanu pirkšanas laiks. Esam sarūpējuši vairāk kā 250 000 preču, un mūsu klientiem tas nozīmē iespēju pasūtīt kāroto preci un saņemt savu pasūtījumu uzreiz, pie ta cenas veikalā ir tādas pašas kā mūsu mājas lapā www.220.lv," lepojas interneta veikala 220.lv mārketinga vadītāja Laila Snidzāne.

Ar šo Latvijā atpazīstamākais un populārākais interneta veikals ir veicis revolūciju e-tirdzniecībā - preces var nopirkt uz vietas, bet par interneta cenām. Interneta veikala 220.lv biznesa prioritāte ir tirdzniecība internetā, bet šis veikals tika ieplānots un arī izveidots atbildot uz klientu vajadzību - maksimāli ātru pasūtījuma saņemšanu, nepārmaksājot par to ne centa. Tagad šāda iespēja ir! Visu, sākot no ledusskapjiem, televizoriem un smaržam un līdz pat trauku mazgājamiem līdzekļiem un bērnu rotaļlietām, var pasūtīt, apmaksāt un saņemt uzreiz jaunājās un plašajās veikala telpās Daugavgrīvas ielā 114, Rīgā.

Interneta veikals "220.lv" ir daļa no "Pigu Group", kas ieņem e-komercijas tirdzniecības līdera pozīcijas Baltijas valstīs. "Pigu Group" Baltijas interneta veikalos "220.lv", Lietuvas "Pigu.lt" un Igaunijas "Kaup24.ee" ir reģistrējušies kopumā aptuveni 1 miljons lietotāju, un 2014. gadā uzņēmuma konsolidētais apgrozījums sasniedza 50 miljonus eiro.

2015.gada jūlijā "Pigu Group" ir noslēgusi darījumu ar uzņēmumu "MCI Management" - privāto akciju sabiedrību, kas piedāvā investīcijas ātri augošam biznesam Centrālajā un Austrumeiropā. Šī vienošanās ļaus grupai attīstīties vēl straujāk un sasniegt 100 miljonus lielu apgrozījumu jau tuvāko gadu laikā. Jau tagad trijās valstīs ir nodarbināti vairāk kā 250 cilvēki, kas apkalpo 3 noliktavas Rīgā, Tallinā un Viļņā ar kopējo platību vairāk kā 8 000 m2 un nu jau 6 pasūtījumu izdošanas un preču pārdošanas veikalus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!