Foto: Publicitātes attēls
Līdz gada beigām DNB bankas meitas uzņēmums Salvus rīko nekustamo īpašumu izpārdošanu ar būtiski, līdz pat 50%, samazinātām cenām. Plašais piedāvājumu klāsts iekļauj gan zemes, dzīvokļus un savrupmājas, gan komercobjektus dažādās Latvijas vietās.

Izpārdošanas laikā dzīvokļi Latvijas pērlē - kūrortpilsētā Jūrmalā pieejami par Rīgas mikrorajona dzīvokļu cenām jaunajos projektos, tikai piecu minūšu gājienā no jūras. Dzīvokļi Edinburgas prospektā 11 pieejami ar kvalitatīvu iekšējo apdari par cenu sākot no 1100 EUR/m2.

Dzīvokļi jaunajos projektos pieejami arī galvaspilsētas centrā un tās mikrorajonos - Mežciemā, Ziepniekkalnā un Purvciemā. Tāpat izpārdošanas piedāvājumā ir arī ekskluzīvu dzīvokļu klāsts Rīgas klusajā centrā. Piemēram, kvalitatīvs un mājīgs dzīvoklis Ausekļa ielā, rekonstruētā pirmskara mājā, pieejams tikai par 181 000 EUR.

Arī savrupmājas Rīgas mikrorajonos piedāvājumā par būtiski samazinātām cenām. Savukārt izvēlei par labu ārpus pilsētas robežām - ievērojamas atlaides privātmājām Jūrmalā, Kalngalē, Salaspilī un citur. Tiem, kas vēlas paši veikt būvdarbus, ir iespēja izvēlēties arī kādu no Rīgā, Ogrē un Jūrmalā piedāvājumā esošajiem apbūves zemes gabaliem. Piemēram, 1890 m2 apbūves zemes gabals Rīgā, Trīsciemā, Rudzu ielā 36 iegādājams par 28 900 EUR. Savukārt 2651 m2 zemes gabals Ogres pilsētas centrā Zinību ielā pieejam tikai par 13 800 EUR.

Rīgā un citos Latvijas reģionos par īpašām cenām pieejamas arī plašas komerctelpas. Daugavpilī izvietotas ražošanas un noliktavas telpas 1110 m2 platībā ir piedāvājumā par 10 000 EUR. Bet zemes gabals Jūrmalas kūrorta zonā – Turaidas ielā pieejams ar gandrīz 700 000 EUR cenas samazinājumu.

Iegādājoties Salvus piedāvāto īpašumu, īpaši izdevīgus finansēšanas nosacījumus nodrošinās DNB banka, tai skaitā – samazinātu pirmo iemaksu, atlaides komisijas maksām un sadarbību ar Altum.

Izpārdošanas piedāvājumu var apskatīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!