Foto: Publicitātes attēli
AS "ABLV Bank" pakalpojums - meitas banka Luksemburgā "ABLV Bank Luxembourg" ir viens no žurijas izvēlētajiem finālistiem banku pakalpojumu konkursā "Zelta monēta 2014". Projekts pieteikts konkursa kategorijā "Finanšu pakalpojumu eksports".

Projekta apraksts

Meitas banka Luksemburgā tika izveidota, lai gūtu priekšrocības, apvienojot labāko — "ABLV" izcilo līmeni klientu apkalpošanā, pieredzi un zināšanas par "ABLV Bank" AS klientiem un pasaules mēroga ieguldījumu centra tradīcijas, banku un investīciju darbībai īpaši draudzīgo likumisko vidi.

Banka Luksemburgā ir "ABLV Bank" AS biznesa modeļa attīstības loģisks turpinājums — ne tikai Latvijā, bet arī tādās valstīs, kurās ir attīstīta starptautiskā finanšu pakalpojumu sniegšana. Bankas klienti vēlas diversificēt savu sadarbību ar bankām, ar vienas bankas palīdzību veicot norēķinus, bet citu izmantojot ieguldījumu veikšanai. Luksemburgas banka ir paredzēta tieši klientu ieguldījumu apkalpošanai. "ABLV" grupas ietvaros abās bankās klients var saņemt pierasto komfortablu servisa līmeni, tajā pašā laikā banka Luksemburgā atrodas citā jurisdikcijā un piedāvā virkni atšķirīgu iespēju ieguldījumu jomā.

ABLV Bank Luxembourg" klientam sniegs paaugstinātu konfidencialitātes līmeni un ieguldījumu produktu daudzveidību, atvieglos fiduciāro darījumu veikšanu, viņam vienmēr būs pieejami profesionāli kapitāla pārvaldīšanas speciālistu pakalpojumi. Protams, svarīga ir arī Luksemburgas reputācija un jau pieminētā iespēja diversificēt riskus. Savukārt "ABLV grupai" Luksemburgas banka ļaus palielināt klientu bāzi un vēl vairāk nostiprināt klientu lojalitāti, paplašinot piedāvāto ieguldījumu un fiduciāro pakalpojumu klāstu, palielināt ienākumus un diversificēt to avotus.

Vairāk par pakalpojumu: www.ablv.com

Par konkursu

Lai popularizētu banku jaunākos un noderīgākos produktus un pakalpojumus, "Latvijas Komercbanku asociācija" (LKA) jau otro reizi rīko banku inovatīvo pakalpojumu konkursu "Zelta monēta 2014", kura ietvaros tiks apbalvoti labākie pakalpojumi četrās kategorijās – Pakalpojums fiziskām un juridiskām personām, Finanšu pakalpojumu eksports, Ilgtspējas projekti un Klientu balva.

Līdz 31.martam portālos "Delfi" norit balsojums par 9 žūrijas izvēlētajiem finālistiem, kurā tiks noskaidrots "Klientu balvas" ieguvējs. Balso šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!