Informācijas tehnoloģiju uzņēmums SIA "Zabbix", kas izstrādā tīkla uzraudzības risinājumus serveru, tīkla iekārtu, pakalpojumu un citu IT resursu veiktspējas un pieejamības uzraudzīšanai un mērīšanai, 2012. gadā saņēma Eksporta un inovācijas balvu kā "Eksportspējīgākais komersants" mazo komercsabiedrību grupā.

Uzņēmuma eksporta portfeli veido saistītie pakalpojumi- tehniskais atbalsts, konsultācijas, apmācības, ieviešanas risinājumi un integrācija citās sistēmās. SIA "Zabbix" produkcija tiek eksportēta uz 30 pasaules valstīm.

SIA "Zabbix" biznesa attīstības direktors Sergejs Sorokins: "Tagad zinām, ka Latvijas uzņēmumi var pārliecināti konkurēt ar pasaules milžiem. Apkārt ir daudz iespēju, un ar labu ideju var sasniegt patiešām daudz!"

Tieši tāpēc - piesaki savu uzņēmumu konkursam "Eksporta un inovācijas balva 2014", lai varam turpināt Latvijas ekonomikas veiksmes stāstu!

Uzņēmumu pieteikumi konkursam tiks gaidīti līdz 26. septembrim. Konkursa nolikumu un pieteikuma anketas meklējiet LIAA mājaslapā www.liaa.gov.lv. 

Konkursa "Eksporta un inovācijas balva 2014" laureāti tiks paziņoti svinīgā ceremonijā 2014. gada 4. decembrī, kad Vidzemes koncertzālē "Cēsis" visus dalībniekus sveiks konkursa patrons - Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!