Senām tradīcijām bagātais veļas ražotājs SIA "Lauma Fabrics" 2012. gadā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras rīkotajā konkursā "Eksporta un inovācijas balva" ieguva 2. vietu kā "Eksportspējīgākais uzņēmums".

Jau no septiņdesmito gadu sākuma "Lauma Fabrics" ļoti veiksmīgi darbojas eksporta tirgū, to pierāda arī Austrumu un Rietumu tirgu veļas ražotāju pieprasījums un atzinība. Patlaban 80% no visas saražotās produkcijas tiek eksportēti uz vairāk nekā 20 pasaules valstīm.

"Lauma Fabrics" ģenerāldirektors Edijs Egliņš: "Uzņēmuma veiksmes pamatā ir mūsu pieredzējušie darbinieki, no kuriem lielākā daļa uzņēmumā strādā jau no pašiem tā pirmsākumiem. Nenoliedzami nozīmīgs ir arī plašais produktu sortiments un investīcijas modernajās tehnoloģijās." Jāpiebilst, ka "Lauma Fabrics" savu konkurentu vidū izceļas arī ar to, ka ir vienīgais veļas ražotājs, kas piedāvā tik plašu produktu klāstu vienotā krāsu gammā."

Arī Tava ideja var tikt novērtēta un izcelties konkurentu vidū, tāpēc piesaki savu uzņēmumu konkursam "Eksporta un inovācijas balva 2014", lai varam turpināt Latvijas ekonomikas veiksmes stāstu!

Uzņēmumu pieteikumi konkursam tiks gaidīti vēl visu nedēļu. Konkursa nolikumu un pieteikuma anketas meklējiet LIAA mājaslapā www.liaa.gov.lv. 

Konkursa "Eksporta un inovācijas balva 2014" laureāti tiks paziņoti svinīgā ceremonijā 2014. gada 4. decembrī, kad Vidzemes koncertzālē "Cēsis" visus dalībniekus sveiks konkursa patrons - Valsts prezidents Andris Bērziņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!