Foto: Reuters/Scanpix

Mūzikas straumēšanas serviss "Spotify" piedāvājis pašreizējam ASV prezidentam Barakam Obamam pēc prezidenta pilnvaru termiņa beigām kļūt par "Spotify" ''dziesmu sarakstu prezidentu'', vēsta "USA Today".

Darba sludinājums publicēts kā atbilde uz Obamas joku, ka viņš "gaida savu darbu "Spotify"", līdz ko beigsies viņa prezidentūras termiņš.

Sludinājums par vakanto amatu ievietots "Spotify" mājaslapā, un tajā minētās prasības krietni sašaurina iespējamo kandidātu loku: "Identificēt un pamatot jaunas dziesmu sarakstu idejas, piemēram, no ideālā dziesmu saraksta bumbas mētāšanai kopā ar draugiem līdz perfektajai dziesmu izlasei, kas palīdzēs iesildīties pirms uzrunāt tautu par veselības aprūpes programmu, kas nosaukta jūsu vārdā."

Tāpat sludinājumā teikts, ka kandidātam "jāanalizē dziesmu sarakstu dati un reitingi, izmantojot visu pieejamo izlūkinformāciju". Kandidātam jāpiedalās ikdienas sanāksmēs, kā arī jābūt "vismaz astoņu gadu pieredzei ievērojamas nācijas vadībā".

Vēl teikts, ka dziesmu sarakstu prezidentam jābūt "spējīgam strādāt komandā, ar lielisku darba ētiku, draudzīgam un Nobela miera prēmijas laureātam".

"Spotify" mūzikas straumēšanas serviss, kas piedāvā legālā veidā un bez maksas klausīties vairāk nekā 20 miljonus dziesmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!