Foto: LETA
Par AS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) padomes priekšsēdētāju iecelts kompānijas līdzšinējais padomes loceklis Aigars Laizāns, kurš šos amata pienākumus pildīs līdz jauna padomes priekšsēdētāja ievēlēšanai nominācijas procesa kārtībā, informēja kompānijā.

Laizāns jaunos darba pienākumus pilda, sākot no 29. augusta. Turpmāk LDz padome turpinās darbu divu cilvēku sastāvā.

Laizāns jaunajā amatā plāno turpināt konstruktīvu darbu LDz attīstības veicināšanai. "Mūsu uzdevums ir turpināt iesākto darbu virzību, lai turpinātu attīstīt LDz atbilstoši labas pārvaldības praksei. Uzskatu, ka iesāktais attīstības virziens ir pareizs un esošie darbi ir jāturpina," norādīja kompānijas jaunais padomes priekšsēdētājs.

LDz pārstāvji šonedēļ informēja, ka Rīgas brīvostas jaunais pārvaldnieks Ansis Zeltiņš kopš 28.augusta ir atstājis LDz padomes priekšsēdētāja amatu, un savu turpmāko darbību plāno koncentrēt uz Rīgas brīvostas attīstību, kur jūlijā apstiprināts Rīgas Brīvostas pārvaldnieka amatā.

Tāpat kompānijā iepriekš informēja, ka līdz jauna padomes priekšsēdētāja iecelšanai LDz padome strādās divu cilvēku sastāvā - tajā darbu turpinās padomes locekļi Aigars Laizāns un Rodžers Jānis Grigulis.

LDz ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna LDz valdošais uzņēmums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!