Ja apnicis atpūsties pārpildītās pludmalēs un bankas kontā vai zeķē ir daži lieki miljoni eiro vērts padomāt par ekskluzīva īpašuma iegādāšanos, jo pašlaik pārdošanai izlikta Trīsvienības (Aghia Trias jeb Trinity) sala Grieķijā. Par 15 miljoniem eiro savā īpašumā iespējams iegūt divas pludmales, 5,2 hektārus paradīzei līdzīgas zemes, 320 olīvkokus, 17. gadsimta novērošanas torni un pat privātu baznīcu.

Nelielā sala atrodas Evia līcī, aptuveni 1,2 kilometrus no Eretrijas pilsētas Grieķijā. Brauciens no tās līdz Atēnām aizņem aptuveni pusotru stundu, un to var sasniegt ar laivu vai helikopteru.
Salā ir arī 1960. gadā celta māja ar četrām guļamistabām, saimniecības ēka, bārs, rotaļu laukums un laivu novietne. Pārdevēji šo vietu raksturo kā ideālu atpūtai ar ģimeni vai draugiem un ļoti piemērotu ūdens sporta baudīšanai vai romantiskai dabas vērošanai. "Iedomājieties ideālu atpūtas vietu Vidusjūrā, kur būsiet viens pats – karalis uz savas zemes," par šo īpašumu raksta Daily Mail, atsaucoties uz firmas pārstāvi.

Salu pārdod Grieķijas luksus īpašumu mākleris Riginos Real Estate. Jāpiebilst, ka šī nav vienīgā pārdošanā izliktā sala Grieķijas piekrastē. Šī pati firma piedāvā iegādāties arī Irianas salu par 10 miljoniem eiro. Saliņa esot mežaina un neapdzīvota, bet uz tās nākamais investors varēs celt viesnīcu, kuras izmērs var būt 3500 kvadrātmetri, kā arī 500 kvadrātmetrus lielu villu un izveidot golfa vai tenisa laukumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!