Amerikāņu filmu zvaigzne un Krievijas ieroču industrijas reklāmas seja Stīvens Sīgals piekritis iesaistīties jaunā ar Krieviju saistītā biznesa projektā - viņš nolēmis investēt dimantu industrijā, ziņo "Lenta.ru."

Sīgals apmeklējis valsts lielākās dimanta raktuves Jakutijā, tiekoties ar kompānijas "Alrosa" vadības pārstāvjiem. Pēc tikšanās kompānijas pārstāvji Krievijas medijiem atklājuši, ka Sīgals nolēmis investēt dimantu biznesā.

"Sīgals jau visai ilgu laiku izrādījis interesi investēt Krievijas dimantu biznesā," kompānija norādījusi medijam. Uzņēmums gan nav precizējis, kādu investoru kompāniju, ieguldot dimantu biznesā, Sīgals pārstāvēs.

Jau ziņots, ka aktieris jau ilgāku laiku nodibinājis draudzīgas attiecības ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, kurš, tāpat kā Sīgals, izrādot īpašu labpatiku pret dažādām cīņas mākslas izpausmēm.

Tāpat vēstīts, ka pērn Sīgals piekrita kļūt par Krievijas ieroču industrijas reklāmas seju, popularizējot jauno medību ieroču ražotāja "Orsis" šautenes modeli.

Pērn Sīgals bija ierakstīts Igaunijā 1. un 2. augustā plānotā "Augustibluus" festivāla dalībnieku rindās, taču viņam dalība tomēr tika atteikta. Tas darīts, jo slavenais aktieris vairākkārt izteicis stipru atbalstu Putina īstenotajai politikai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!