Foto: Publicitātes attēli

"Samsung Electronics" trešdien, 13.augustā, prezentējis jaunāko "Samsung Galaxy" produktu līnijas papildinājumu – "Galaxy Alpha", kurš atšķiras no citiem ierastajiem kompānijas viedtālruņu modeļiem ar kompaktu metāla korpusu.

Ārzemju eksperti gan paspējuši kārtējo reizi norādīt, ka jaunais "Samsung" modelis stipri līdzinās "Iphone" metāla korpusa modeļiem. Pirms "Galaxy Alpha" modeļiem "Samsung" korpusi bijuši tikai no plastmasas.

Ar mazāk nekā 7 milimetrus biezu korpusu "Galaxy Alpha" ir viena no plānākajām "Galaxy" sērijas ierīcēm, un tā kompaktā uzbūve un nelielais svars nodrošina lietotājiem ērtu ierīces turēšanu un vadību, norāda kompānijas pārstāvji.

Viedtālrunim ir 4,7 collu HD Super AMOLED ekrāns, kā arī kamera ar reālā laika HDR attēlu uzņemšanas režīmu. "Galaxy Alpha" piedāvā arī tādas funkcijas kā, piemēram, Ultra-Power Saving Mode enerģijas taupīšanas režīmu, S Health aplikāciju, pirkstu nospiedumu lasītāju, Private Mode režīmu, kā arī savienojamību ar jaunākajiem Samsung Gear Fitun Gear 2 viedpulksteņiem.

Tirdzniecībā "Galaxy Alpha" nonāks šī gada septembra vidū, tā mazumtirdzniecības cena būs aptuveni 600 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!