Foto: AFP/Scanpix

Sociālās vietnes "Twitter" veidotāji testē opciju, kas ļaus lietotājiem savā mikroblogošanas vietnē uz laiku paslēpt sev nevēlamus, citu rakstītus ierakstus, vēsta raidsabiedrība BBC.

Šobrīd lietotāji var bloķēt kādu sev nevēlamu "tvītotāju", bet šai opcijai ir ilgstošs efekts un pēc bloķēšanas konkrētā lietotāja ieraksti nav redzami vispār. Taču jaunā iespēja ļaus tikai uz laiku paslēpties no kāda nevēlama rakstītāja. Piemēram, ja kāds cilvēks, kuram jūs sekojat "Twitter", rakstīs par neinteresantu futbola spēli, viņa ierakstus uz laiku varēs atslēgt.

BBC gan norāda, ka šādas opcijas jau piedāvā citas sociālās vietnes.

Sociālo tīklu eksperti norāda, ka šāda opcija ļaus "atbrīvoties" no, piemēram, kolēģa čalošanas "Twitter", viņam pašam to nemaz nezinot, jo oficiāli cilvēks paliks sekotāju pulkā.

Kompānija "Twitter" pagaidām oficiāli nav komentējusi jauno opciju, taču savā blogā tā norāda, ka "cenšamies padarīt "Twitter" pēc iespējas personīgāku" .

Pēdējā informācija liecina, ka šīs sociālās vietnes lietotāju skaits pēdējā mēneša laikā ir pieaudzis par 15%. Taču neskatoties uz to, uzņēmuma akciju vērtība kritusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!