Foto: Reuters/Scanpix
Jaunie "iPhone 7" pie pirmajiem pircējiem pasaulē nonākuši piektdien, 16. septembrī, taču Latvijā un citās valstīs telefons būs pieejams nedēļu vēlāk – no 23. septembra.

Pie oficiālā "iPhone" izplatītāja – Latvijas Mobilā Telefona (LMT) – "iPhone 7" ar 32 gigabaitu atmiņu maksās 779 eiro vai 36 eiro mēnesī ar Atvērto līgumu. Savukārt lielā "iPhone 7 Plus" cena LMT būs sākot no 919 eiro vai 42 eiro mēnesī ar Atvērto līgumu.

Tikmēr pie "Tele2", kas arī ir oficiālais "Apple" produkcijas izplatītājs, no 23. septembra iespējams iegādāties "iPhone 7" sākot ar 769 eiro vai no 31,99 eiro mēnesī atkarībā no tarifu plāna, savukārt "iPhone 7 Plus" sākot ar 919 eiro vai no 38,29 eiro mēnesī atkarībā no tarifu plāna.

Kā ziņots, "iPhone 7" saglabājis iepriekšējo modeļu dizainu, taču aprīkots ar daudz jaudīgāku procesoru, lielāku atmiņu un ūdensdrošu korpusu. Tāpat būtiski uzlabota tālruņa fotokamera, savukārt lielākais "iPhone 7 Plus" ticis pat pie divām kamerām tālruņa aizmugurē, kas ļauj uzņemt attēlus ar platleņķa un teleobjektīvu.

"iPhone 7" ir pirmais "Apple" viedtālrunis, kuram vairs nav ierastā 3.5 mm austiņu pieslēgvieta. Šiem telefoniem nepieciešamas īpašas austiņas ar Lightning savienotāju, vai bezvadu austiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!