Foto: Shutterstock
Ceturtdien, 2. martā, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notiks konference "Datakom un Huawei Enterprise 2017", kur pašmāju un ārvalstu eksperti prezentēs un diskutēs par jaunākajām informācijas tehnoloģiju (IT) tendencēm datu uzglabāšanā, IT tirgus jaunumiem un IT risinājumu nozīmi uzņēmējdarbības attīstīšanā.

Mūsdienās svarīgs ir ne tikai jautājums par inovatīvām datu glabāšanas sistēmām, bet īpaši liela uzmanība jāpievērš investīciju aizsardzības jautājumiem un efektīvai esošo sistēmu pielāgošanai, tās izmantojot. Konferencē ar saviem piemēriem sistēmu pielāgošanā uzstāsies AS "Latvenergo" un Lietuvas telekomunikāciju uzņēmuma "TEO" pārstāvji.

"Mūsu konferences partneri – telekomunikāciju sistēmu un aprīkojuma ražotājs "Huawei" – pēdējos gados arvien vairāk attīstās, kļūstot par nozīmīgu spēlētāju visas pasaules telekomunikāciju tirgū. Šī konference sniedz lielisku iespēju iepazīt jaunākās aktualitātes IT tirgū un uzņēmumu pieredzi jaunu IT sistēmu ieviešanā. Savukārt kā pievienotā vērtībā noteikti ir iespēja aprunāties ar starptautiska līmeņa ekspertiem un iegūt noderīgus kontaktus," uzsver SIA "Datakom" valdes priekšsēdētājs Uldis Semeiks.

Konference norisināsies trīs sesijās. Pirmajā sesijā uzstāsies pazīstamais sporta žurnālists Armands Puče, SIA "Datakom" valdes loceklis Jānis Čupriks un "Huawei Technologies Enterprise Business Group" Baltijas vadītājs Danas Masiliunas. Otrajā sesijā, kas veltīta biznesam, klātesošie varēs iepazīties ar "Huawei" risinājumiem praksē, datu apstrādes rīka "SAP HANA" nodrošināto reāllaika biznesa platformu un pasaules tendencēm mākoņu risinājumu transformācijai biznesa nozarē. Savukārt tehniskajai pusei veltītajā sadaļā tiks apskatīti konkrēti risinājumi datu glabāšanā un risinājumi sistēmas drošībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!