Foto: Kārlis Dambrāns, DELFI

Piektdien Latvijā "Tele2", "Bite" un LMT uzsāk jaunās paaudzes "Apple" viedtālruņu "iPhone 8" un "iPhone 8 Plus" tirdzniecību, novēroja portāls "Delfi".

Pircēji jau agri no rīta steidza iegādāties jaunos tālruņus, jo parasti pirmajās nedēļās pieprasījums ir lielāks nekā piedāvājums.

"iPhone 8" un "iPhone 8 Plus" ir jaunās paaudzes "iPhone" viedtālruņi, kas izceļas ar jaunu stikla un alumīnija korpusa dizainu trīs elegantās krāsās: pelēkā, sudraba un zelta. Tam ir Retina HD ekrāns, ""A11Bionic" procesors, un tas radīts, lai lietotājam radītu paplašinātās realitātes pieredzi. Pārmaiņas piedzīvojusi arī viedtālruņa fotokamera, kas kļuvusi vēl veiktspējīgāka, bet viedtālruņa bezvadu uzlāde to padara vēl funkcionālāku.

"iPhone 8 Plus"" ir divu 12 megapikseļu kameras, un portreta režīmā lietotājam pieejams portretu apgaismojums, kas jau viedtālrunī nodrošina studijas gaismas efektus.

Savukārt futūristiskais viedtālrunis "iPhone X" Latvijā būs pieejams no 3. novembra. Šī "iPhone" viedtālrunim korpuss veidots no stikla, tam ir 5,8 collu Super Retina ekrāns, "A11Bionic" procesors, bezvadu uzlāde, kā arī uzlabota aizmugurējā kamera ar duālu optisko attēlu stabilizāciju. Viedālruņa "True Depth" kamera piedāvā vēl kādu nebijušu jaunumu – sejas ID, kas aizstās līdz šim tik populāro lietotāja atpazīšanas funkciju – "Touch ID".

"iPhone 8" ar 64GB atmiņu cena ir 819 eiro, ar 256GB atmiņu - 999 eiro, bet "iPhone 8 Plus" ar 64GB - 949 eiro, bet ar 256GB atmiņu - 1119 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!