Foto: LETA

Trešdien tirdzniecībā Latvijā nonācis jaunākais ASV tehnoloģiju uzņēmuma "Apple" viedtālrunis "iPhone SE". Jārēķinās, ka Latvijas tirgum domāto telefonu skaits ir diezgan ierobežots, tāpēc visiem interesentiem uzreiz to iegādāties nebūs iespējams.

"Apple iPhone SE" aprīkots ar četru collu ekrānu, jaudīgo un jau "iPhone 6S" lietoto 64 bitu "A9" procesoru, 12 megapikseļu kameru, ar kuru iespējams filmēt video 4K izšķirtspējā. Tas būs pieejams ar 16 gigabaitu (GB) un 64 GB iebūvēto atmiņu.

Kā portālu "Delfi" informēja "LMT Retail & Logistics" valdes priekšsēdētājs Rinalds Kalniņš, kā parasti ar jaunajiem "iPhone", interese no pircējiem trešdien ir liela.

"Mazliet apjukums klientos ir jūtams, jo ierasts, ka "Apple" jaunu modeli piedāvā tikai reizi gadā rudenī. Turklāt šoreiz Latvijā tirdzniecība sākusies tikai dažas dienas vēlāk nekā Amerikā. Tomēr, lai arī šis modelis nav flagmanis un liela daļa "iPhone" lietotāju jau pieraduši pie lielākiem ekrāniem, par klasiku iesauktais iPhone 5s izmērs daudziem ir ļoti gaidīts jaunums," sacīja Kalniņš.

Viņš apstiprina, ka daļa jauno "iPhone SE" modeļu jau šobrīd "Latvijas Mobilais telefons" veikalos ir izbeigušies un uzņēmums gaida jaunas piegādes no "Apple".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!