Foto: Publicitātes attēli
Ceturtdien, 8. februārī, Rīgā sākas Baltijā vērienīgākā tehnoloģiju un jauno uzņēmēju konference "TechChill", kas divu dienu garumā uz trim paralēlām skatuvēm pulcēs simtiem tehnoloģiju nozares profesionāļu no visas pasaules. Portāls "Delfi" piedāvā konferences pirmās dienas foto izlasi.

"TechChill" ir Latvijas startapu nozares gada lielākais notikums, ko šogad kopumā apmeklēs jau teju 2000 dalībnieki.

Šogad konference norisināsies divu dienu garumā VEF Kultūras pilī, un uz paralēlām trīs skatuvēm kāps 100 runātāji - gan Latvijas veiksmes stāsti, gan starptautiski eksperti. Nozīmīgu lomu konferences plašajā programmā šogad ieņem "Magnetic Latvia" skatuve, kas aplūkos aktuālākos startapu nozares jaunumus un tendences, dalīsies iedvesmas stāstos un pieredzē par to, kā uzsākt savu biznesu, nodrošinot tā attīstību un konkurētspēju arī globālā mērogā, kā arī apskatīs Latvijas piedāvātās atbalsta iespējas sekmīgas uzņēmējdarbības veicināšanai.

Ceturtdien, 8. februārī uz "Magnetic Latvia" skatuves "TechChill" ietvaros kāpa gan daudzsološo pašmāju un ārvalstu uzņēmumu dibinātāji un vadītāji no "Fundwise", "Nordigen", "Sonarworks", "Lightneer", "Nordic Web", "Tech Nordic Advocates", "Iconic", "Superhero Capital", "Startup Sesame", "Venturebeat" un "Be-With", gan arī ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens un LIAA direktors Andris Ozols, kā arī LIAA, "Startin.lv" un "Startup Wise Guys" vadošie pārstāvji startapu atbalsta jautājumos, runājot par tādām tēmām kā tehnoloģiju ekosistēmas veidošana, Latvijas startapu vides straujā attīstība, finansiālā atbalsta piesaiste, profesionālo neveiksmju pārvarēšana.

Konferences programma pieejama šeit, bet pilna foto izlase aplūkojama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!