Foto: Publicitātes attēli

Latvijā 2016. gada septermbrī tiks atklāta prestižā "Startup Wise Guys" (SWG) akseleratora programma, trešdien tehnoloģiju konferencē "Latitude59" paziņoja viens no programmas dibinātājiem Džons Bredfords.

SWG ir vadošais "Business to Business" (B2B) un "Software as a Service" (SaaS) akselerators Baltijā un Austrumeiropā.

Sadarbībā ar "Lattelecom" akseleratora programma Rīgā savu darbību sāks šī gada 19. septembrī.

Pieteikšanās programmai sākas šī gada 1. jūnijā un ilgs līdz 31. jūlijam. Augusta beigās Top 20 startapi tiks uzaicināti uz divu dienu treniņu programmu pēc kuras tiks izvēlēti astoņi uzņēmumi, kas darbu turpinās trīs mēnešus, kuru laikā dalībniekiem būs pieeja aptuveni 150 B2B & SaaS mentoriem, investoriem un alumni pārstāvjiem, kā arī sākotnējam finansējumam 20 000 eiro apmērā.

"Mēs meklējam drosmīgus jaunos uzņēmējus! Un spēcīgas komandas, spējīgas ar datiem pamatot līdzšinējo biznesa attīstību un nākotnes perspektīvas. Īsāk sakot, jums ir jāspēj mūs pārliecināt, ka esat "A komanda", kas neraugoties uz grūtībām, darīs visu iespējamo! No savas puses mēs parūpēsimies par iespējams jūsu biznesa dzīves visintensīvākajiem 3 mēnešiem. Aizrautīgā un iedvesmojošā akseleratora vadības komanda, pieredzējušie un globālās kategorijās domājoši mentori un finansējums dos pamatīgu pozitīvu grūdienu akseleratorā uzņemto B2B uzņēmumu izaugsmē," konferencē sacīja "SWG Riga powered by Lattelecom" vadītājs Kristobals Alonso.

John Bradford just announced @StartupWiseGuys is launching in Riga!!!! Applications open #balticmafia @Latitude59 pic.twitter.com/YqUHpI3BZa— Cristobal Alonso (@cristobalalonso) June 1, 2016

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!