Foto: DELFI
Piektdien, 24.oktobrī, oficiālais "iPhone" izplatītājs Latvijā mobilo sakaru operators LMT klientiem atvēris pieteikšanos jaunajiem "iPhone 6" un "iPhone 6 plus", portālu "Delfi" informēja LMT preses sekretāre Elīna Lidere.

Lai gan klienti LMT mājaslapā jau var pasūtīt jaunos telefonus, to cena aizvien ir nezināma. Cenu par pasūtīto ierīci klienti uzzinās tikai 31.otobrī, kad sāksies oficiālā viedtālruņa tirdzniecība.

Jau vēstīts, ka "Tele2" , sadarbojoties ar piegādātājiem rietumvalstīs, jaunās ierīces sāka tirgot 23.septembrī. Savukārt pie "Bite" klientiem telefons nonāks ap novembra beigām, vai decembra sākumā.

"Delfi" jau ziņoja, ka "Apple" prezentējis jaunākos viedtelefonu modeļus, kas ieguvuši nosaukumus "iPhone 6" un "iPhone 6 Plus", bet to ekrānu izmēri ir attiecīgi 4,7 collas (11,9 centimetri) un 5,5 collas (14 centimetri).

Jaunie viedtalruņi gan piedzīvojuši arī neveiklus brīžus. Tā jau ziņots, ka, nesējot tālruni bikšu kabatā, tam ir tendence ielocīties, vēsta ārzemju tehnoloģiju apskatnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!