Foto: Publicitātes foto
Kompānija "Microsoft", kura pērn iegādājās leģendāro somu mobilo tālruņu ražotāju "Nokia", šodien prezentējusi jaunu mobilā tālruņa modeli "215", kas tiek pozicionēts kā šīs markas vislētākais aparāts ar pieeju internetam. Tā cena būs 29 ASV dolāri (25 eiro).

"Nokia 215" ir tradicionālais "podziņu tālrunis" ar ļoti pieticīgiem raksturlielumiem salīdzinājumā ar mūsdienās populārajiem viedtālruņiem. 79 gramus smagā tālruņa krāsainā ekrāna diagonāle ir 2,4 collas ar 320 reiz 240 pikseļu izšķirtspēju, vēl tam ir 0,3 megapikseļu fotokamera un "MicroSD" zibatmiņas (līdz 32 GB) ligzda.

Mobilais tālrunis atbalsta tikai 2G (GSM) sakaru tīklu. Ņemot vērā, ka "Nokia 215" pozicionēts tiem, kuri vēlas iegūt lētu ierīci ar piekļuvi internetam, tad aparātā jau būs uzstādītas populāru servisu aplikācijas, piemēram, "Facebook", "Opera Mini", "MSN Weather" u.c. Tāpat tam ir FM radio modulis un "Bluetooth" saskarne.

Ar 1100 mAh akumulatoru "Nokia 215" gaidīšanas režīmā spēs darboties nepilnu mēnesi, bet runāšanas režīmā – 20 stundas. Aparāts būs pieejams arī divu simkaršu versijā.

Tirdzniecībā "Nokia 215" nonāks šāgada pirmajā ceturksnī, tostarp arī Eiropā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!