Foto: LETA
Līdz šā gada 13. oktobrim iespējams pieteikties "Digital Freedom Festival" un pasaules lielākā akseleratora "500 Startups" rīkotajam konkursam jaunajiem startapiem no Baltijas reģiona, Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas un citām valstīm.

Labākie uzņēmumi saņems uzaicinājumu uz pārrunām dalībai "500 Startups" akseleratoru programmai Silīcija ielejā ASV.

Dalība četru mēnešu akseleratora programmā, ka sola organizētāji, dos iespēju attīstīt savu uzņēmumu jaunā līmenī, iegūt vērtīgus padomus par produkta dizainu, pārdošanu, mārketingu, testēšanu un citiem jautājumiem no vairāk nekā 1000 "500 Startups" dibinātājiem un 200 mentoriem.

Šobrīd Silīcija ielejā "500" Startups akseleratorā atrodas arī vairākas komandas no Latvijas, tai skaitā "Digital Freedom Festival" līdzdibinātājs Uldis Leiterts ar savu uzņēmumumu "Fragmentic".

"Paralēli mūsu darbam pie "Fragmentic" attīstīšanas notiek noderīgas tikšanās ar mentoriem, esam piedalījušies vērtīgā nedēļu ilgā mārketinga mentoringa programmā "Marketing Hell Week". Ar katru nedēļu "500 Startups" programma kļūst arvien intensīvāka. Šobrīd atlikušas 2 nedēļas līdz programmas kulminācijai un gaisā jūtama spriedze, jo katrs vēl cenšas paveikt pēc iespējas vairāk. "500 Startups" programma ir ļoti spēcīga, zināšanām bagāta un patiešām noderīga, ko žurnāls "Forbes" pelnīti nodēvējis par labāko pasaulē," stāsta Leiterts.

Šobrīd dalību konkursā pieteikuši startapi no piecām valstīm – Latvijas, Igaunijas, Lielbritānijas, Baltkrievijas un Irānas, kuri darbojas tādās jomās kā datu analīze, enerģētika, veselība, nekustamie īpašumi, izglītība, finanses un komercija.

Vairāk informācijas par gaidāmo festivālu iespējams izlasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!