Foto: DELFI

Pēdējo dienu laikā Latvijā populāra kļuvusi sociālā tīkla "Twitter" mirkļabirka #GribuPiezvanītBāliņam. Soctīklotāji, kuri to piemin, tādējādi izrāda protestu pret "Samsung Electronics Baltics", jo uzņēmuma veiktais remonts kompānijas klienta un "stand up" komiķa Edgara Bāliņa telefonam bijis ārkārtīgi ilgs.

Bāliņš portālam "Delfi" par savu pārdzīvojumu stāsta, ka pēc telefona nodošanas servisā tehniķi par savu darbu varētu būt aizmirsuši.

"Pagāja trīs nedēļas, ziņu nesaņēmu, zvanīju viņiem. Saņēmu skaistu atbildi "āā... tas… galaksijs ja… nu… viņš jums iekšā neslēdzas". Uzrunāju "Samsung" pārstāvjus "Twitter" vidē, vai tas tā normāli - viņi atbildēja, ka "oj, sorry, tūliņ visu triecientempā izdarīsim." Man pēc pāris dienām bija paredzēts brauciens uz ārzemēm, ļoti loloju cerības, ka došos turp ar savu telefonu. Šim modelim tieši ir sauklis - "Life companion" (dzīves biedrs), bet nekā. Ziņu par to, ka tālrunis ir gatavs, saņēmu no meistara tikai vakar, 1.jūlijā, kad "twitter" vidē pilnā sparā uguņoja #GribuPiezvanītBāliņam," uzskata Bāliņš.

"Samsung" pārstāvji portālam "Delfi" norāda, ka vēlējušies būt pretimnākoši un palīdzēt. ""Samsung" servisa pakalpojumiem apmierināti ir ap 90% klientu. Tomēr vienmēr iespējamas neplānotas situācijas, kā tas noticis šoreiz. Mums žēl, ka, vēloties būt pretimnākoši un atrast klientam pieņemamāko risinājumu, serviss šoreiz ieilga," norāda Korporatīvo komunikāciju vadītāja Iveta Bojāre.

"Samsung" arī apstiprina, ka ir sociālajā tīklā pamanījuši, cik ļoti cilvēki vēlas piezvanīt Bāliņam. ""Samsung" ir reaģējis – tā kā mums rūp partneru sniegto pakalpojumu kvalitāte, protams, iekšēji pievērsām uzmanību gadījumam un izdarījām secinājumus, lai servisa kvalitāte būtu atbilstoša augstākajiem servisa standartiem. Sociālo mediju vidē lietotāji var brīvi izteikties, un arī mēs novērtējam asprātību, taču nevienā no ierakstiem nebija konkrēta jautājuma, uz kuru atbildēt."

Pats Edgars, komentējot "Delfi" jautājumu, kāpēc cilvēki tik ļoti vēlas viņam piezvanīt, norāda: "Cilvēki, kuriem dzīvē iet grūti, pēc sarunas ar mani bieži vien saprot, ka viņiem vēl iet tīri ok, jo ir viens, kuram iet drausmīgāk."

Lai gan tagad telefons ir salabots, remonts izrādījies gana dārgs – 220 eiro. Klients pēc sarunas ar servisa darbiniekiem bija rēķinājies, ka summa varētu būt nedaudz virs 100 eiro. Šobrīd Bāliņš esot pārdomu brīdī, vai ir vērts šo summu maksāt.

"Es padomāšu. Man vispirms jāpastrādā kādu mēnesi un jānopelna tā naudiņa remontam, tad arī lemšu - vai dot vēl vienu iespēju "Samsung" vai izvēlēties kādu citu zīmolu. Tas ir kā piedot draudzenei, kura tevi ir nokrāpusi ar ārzemnieku. It kā tev viņa patīk un tu viņai uzticējies, bet viņa tevi ir smagi pievīlusi, plus, vēl tev ir jāpērk viņai lidmašīnas biļete atpakaļceļam no Turcijas," salīdzina klients.




















Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!