Foto: Publicitātes foto
Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" ziemas sezonā uzsāks divus jaunus tiešos maršrutus, savienojot Igaunijas galvaspilsētu Tallinu ar Parīzi un Lietuvas galvaspilsētu Viļņu ar Amsterdamu. Tā portālu "Delfi" informē aviokompānijas pārstāvji.

"Saskaņā ar mūsu restrukturizācijas plānu, mēs stiprinām savienojumus starp Baltijas galvaspilsētām un Eiropas tranzīta centriem, mūsu klientiem sniedzot tūlītējas priekšrocības. Ceļotāji no Tallinas un Viļņas varēs izbaudīt lieliskus aviosavienojumus caur Parīzi un Amsterdamu, ko mēs piedāvājam sadarbojoties ar mūsu partneriem Air France un KLM," paziņojis "airBaltic" komercdirektors Kristofs Vjate.

Sākot no 2014.gada 28.oktobra, "airBaltic" veiks lidojumus no Tallinas uz Parīzi četras reizes nedēļā, izmantojot Boeing 737 lidmašīnu. Vienvirziena biļešu cena ir no 69 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Cena biznesa klasē - 528 eiro. 

Sākot no 2014.gada 30.oktobra "airBaltic" veiks lidojumus no Viļņas uz Amsterdamu četras reizes nedēļā, izmantojot Boeing 737 lidmašīnu. 

Vienvirziena biļešu cena ir no 69 eiro, ieskaitot lidostu nodevas un transakcijas maksu. Cena lidojumam biznesa klasē - 371 eiro. Lidojumu grafiki ir pieejami kompānijas mājas lapā www.airbaltic.com

Jau ziņots -"airBaltic" 2013. gadā sasniedza viena miljona eiro tīro peļņu. Tas noticis vienu gadu ātrāk, nekā paredzēts sākotnējā uzņēmuma restrukturizācijas plānā. 

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas kompānija piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!