Foto: stock.xchng

Diplomātisko kravas konteineru pārvadājumus uz Ņujorku un Vašingtonu, ASV, Ārlietu ministrijai (ĀM) par 4975 eiro nodrošinās SIA "Latvian-American shipping line", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Kā norādīts paziņojumā par lēmumu, ĀM piedalīties iepirkuma konkursā uzaicināja SIA "Corstjens worldwide movers Riga", SIA "Zebra cargo", kā arī "Latvian-American shipping line", jo ar minētajiem piegādātājiem ministrijai ir daudzkārtēja pozitīva sadarbība pēdējo trīs gadu laikā diplomātiskās kravas pārvadājumu, tostarp arī ar jūras transportu, nodrošināšanā.

Tomēr SIA "Zebra cargo" atteikusies iesniegt piedāvājumu, tādēļ divu pretendentu konkursā par uzvarētāju tika izvēlēta SIA "Latvian-American shipping line", pamatojoties uz piedāvājumu ar viszemāko cenu.

Paredzēts, ka SIA "Latvian-American shipping line" nodrošinās diplomātisko kravu nogādāšanu līdz Latvijas pārstāvniecībai ANO, Ņujorkā, kā arī uz Latvijas vēstniecību ASV, Vašingtonā, nodrošinot nepieciešamo muitas un citu ar kravas nogādāšanu saistīto formalitāšu kārtošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!