Foto: DELFI

Sadarbībā ar "airBaltic" "Norvik banka" ir izsniegusi pirmos kredītus mācību maksas segšanai "airBaltic" Pilotu akadēmijas studentiem, kuri uzsākuši mācības, lai kļūtu par aviokompānijas pilotiem. Jāņem vērā, ka mācību maksa Integrētajam aviokompānijas transporta pilotu kursam Latvijā studentam izmaksā 69 tūkstošus eiro.

Pirmos mācību kredītus studiju veiksmīgai uzsākšanai ir saņēmuši jau septiņi studenti.

"Mums ir patiess prieks sadarboties ar "airBaltic"! Esam pārliecināti, ka ilgtermiņā šī sadarbība sniegs lielu ieguvumu aviācijas nozarei, un "airBaltic" varēs papildināt savas rindas ar talantīgiem jaunās paaudzes pilotiem. Topošajiem studentiem vēlamies darīt zināmu, ka finansiālās iespējas apgūt šo profesiju vēl nekad nav bijušas tik pieejamas, jo "Norvik banka" piedāvā patiesi elastīgas aizdevuma iespējas un atmaksas termiņus," teic "Norvik bankas" valdes priekšsēdētājs Olivers Ronalds Bramvels (Oliver Ronald Bramwell).

Pašlaik mācības Pilotu akadēmijā uzsākušas jau pirmās divas studentu grupas ar 24 studentiem. Kopumā "airBaltic" saņēma 650 studēt gribētāju pieteikumus.

Sadarbībā ar "airBaltic" Pilotu akadēmiju "Norvik banka" ir sagatavojusi speciālu piedāvājumu kredīta saņemšanai mācību apmaksas veikšanai topošajiem pilotiem no visas Baltijas, kas ļauj saņemt kredītu līdz 50 000 eiro vērtībā ar atmaksas termiņu līdz 10 gadiem, ļaujot atmaksāt pamatsummu pēc mācību pabeigšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!