Foto: Publicitātes attēli / Foto redzams "Taxify" dibinātājs Markuss Villigs.
Igaunijā dibinātā kopbraukšanas platforma "Taxify" otrdien uzsāk darbību Londonā, portālu "Delfi" informēja kompānijas pārstāvji.

Kompānija apgalvo, ka jau "vairāki tūkstoši" vadītāju ir kļuvuši par šīs platformas lietotājiem Londonā un ir gatavi pieņemt braucienus.

"Londona ir liels un strauji augošs privātā pilsētas transporta tirgus, un mēs esam patīkami satraukti uzsākt savu darbību šeit. Mēs zinām, ka Londonas iedzīvotāju vidū ir liels pieprasījums pēc izdevīgas alternatīvas pašlaik esošajiem pakalpojumiem, kas viņiem ir pieejami, tāpēc esam uzmanīgi ieklausījušies gan autovadītāju, gan pasažieru vēlmēs. Mūsu uzņēmuma darbība un vērtības ir balstītas uz godīguma un atklātības principiem, un fakts, ka tik īsā laika periodā jau tūkstošiem Londonas autovadītāju ir pieteikušies darboties "Taxify", liecina par mūsu biznesa pieejas veiksmi," uzsver "Taxify" dibinātājs un vadītājs Markuss Villigs.

"Taxify" ir starptautisks transporta tīklu uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Tallinā, Igaunijā. "Taxify" mobilā lietotne darbojas 25 pilsētās un 18 valstīs Eiropā, Rietumāzijā, Āfrikā un Meksikā, un to izmanto vairāk kā 2,5 miljoni lietotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!