Foto: Publicitātes foto
Ceturtdienas vakarpusē aviosabiedrības "airBaltic" lidojumi no Rīgas uz Amsterdamu un atpakaļ uz Rīgu tika atcelti tehnisku iemeslu dēļ, informēja "airBaltic" korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Viņš atzina, ka diemžēl reisus nebija iespējams izpildīt ar rezerves lidmašīnām. Taču "airBaltic" plāno būtisku situācijas uzlabošanos pēc jauno Kanādā ražoto CS300 lidaparātu saņemšanas, paskaidroja uzņēmuma pārstāvis.

Aviosabiedrība atvainojas pasažieriem par neērtībām.

Jau ziņots, ka Amsterdamā "iestrēga" arī finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola (ZZS), kura caur Amsterdamu atgriezās no Parīzes Francijā, kur Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas jeb OECD Ministru padomes sanāksmē tika parakstīts līgums par Latvijas pievienošanos OECD. Latviju padomes sanāksmē pārstāvēja arī finanšu ministre.

Lidostas "Rīga" mājaslapā publicētā informācija rādīja, ka vakar bija atcelts plkst.16.25 paredzētais reiss no Rīga uz Amsterdamu un reiss no Amsterdamas uz Rīgu, kam Latvijas galvaspilsētā jāierodas plkst.22.10.

Kāda lidojuma Amsterdama - Rīga pasažiere informēja, ka atceltā reisa pasažieriem atgriešanās Rīgā tiek nodrošināta piektdien. Lielākajai daļai pasažieru nokļūšana Rīgā nodrošināta, lidojot ar pārsēšanos caur citām lidostām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!