Foto: LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija „airBaltic” no 2015.gada 26.maija sāks lidojumus jaunā maršrutā no Rīgas uz Horvātijas pilsētu Dubrovniku, portāls „Delfi” uzzināja uzņēmumā.

Jaunais "airBaltic" maršruts piedāvās jaunu vasaras brīvdienu galamērķi ceļotājiem no Baltijas valstīm, kā arī nodrošinās ērtas ceļošanas iespējas uz Rīgu un citiem galamērķiem Baltijā, Eiropā, Skandināvijā un NVS valstīs.

 Lidsabiedrības komercdirektors Kristofs Vjate "Ar savu elpu aizraujošo vecpilsētu, iespaidīgajām pilsētas sienām un Adrijas jūras piekrasti, Dubrovnika ir viens no Eiropas nozīmīgākajiem vasaras galamērķiem. Tā pievienošana mūsu maršrutu kartei nodrošina ceļotājiem no Baltijas reģiona ērti sasniegt šo iecienīto galamērķi."

"airBaltic" veiks lidojumus no Rīgas uz Dubrovniku vienu reizi nedēļā. Aviokompānija lidojumus veiks ar "Boeing 737-300" lidmašīnu un lidojuma ilgums būs aptuveni divas  stundas un 40 minūtes.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Uzņēmums piedāvā ērtus savienojumus no sava tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, Krievijā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!