Foto: LETA

Bijušais Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) priekšsēdētāja vietnieks Jānis Brazovskis apstiprināts darbam Latvijas elektronisko sakaru sniedzēja "Lattelecom" padomē, pastāstīja "Lattelecom" Korporatīvo attiecību daļas sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līga Bite.

Viņa norādīja, ka "Lattelecom" padomes jaunievēlētie locekļi, kuri pārstāv Latvijas pusi, ir Brazovskis un Džastins Bankrofts, kā arī padomes locekļa pienākumus turpinās pildīt Gatis Kokins un Jānis Grēviņš. Savukārt otra akcionāra "Tilts Communications" nominētie padomes locekļi ir Uve Alms, Joakims Sunstrems un Tīa Tuovinena.

"Lattelecom" dalībnieki par padomes sastāvu vienojušies 25.janvārī.

Jau ziņots, ka saskaņā ar iepriekš panākto vienošanos ar "Lattelecom" akcionāru "Tilts Communications", kas pieder skandināvu koncernam "TeliaSonera", par kompānijas padomes locekļu skaita samazināšanu darbam "Lattelecom" padomē ir rekomendēts apstiprināt četrus padomes locekļus līdzšinējo sešu vietā.

Līdz ar to padomes locekļu skaits tiks samazināts no 11 līdz septiņiem, tostarp Latvijas pusi padomē turpmāk pārstāvēs četri, bet "Tilts Communications" ‒ trīs padomes locekļi.

"Lattelecom" piedāvā integrētus elektronisko sakaru un informācijas tehnoloģiju (IT) pakalpojumus, sniedz telekomunikāciju, tīklu projektēšanas un izbūves pakalpojumus, nodrošina datu pārraides un IT infrastruktūras risinājumus, interneta un kontaktu centra pakalpojumus, kā arī biznesa procesu ārpakalpojumus. "Lattelecom" īpašnieki ir Latvijas valsts (51%) un skandināvu "TeliaSonera" (49%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!