Foto: DELFI

Apdrošināšanas sabiedrība "BTA Insurance Company" (BTA) šā gada janvārī reģistrējusi filiāli Polijā.

Apdrošināšanas pakalpojumus Polijā BTA sāka piedāvāt jau 2009. gadā. Reģistrējot filiāli, BTA plāno nostiprināties Polijas tirgū. Šobrīd BTA Polijā piedāvā OCTA apdrošināšanu, transportlīdzekļu stiklojuma apdrošināšanu, autovadītāju un pasažieru nelaimes gadījumu apdrošināšanu, ceļojumu apdrošināšanu Krievijā un Baltkrievijā, apdrošināšanas aģentu civiltiesiskās atbildības apdrošināšanu un pārvadātāju finanšu saistību apdrošināšanu.

Sākot no šā gada februāra BTA Polijas filiālē tiks nodarbināti deviņi darbinieki. Filiāles direktora amata pienākumus pildīs līdzšinējais reģionālais direktors Polijā Lauris Boss.

BTA ārvalstīs parakstīto apdrošināšanas prēmiju apjoms veido 71,5% no BTA grupas kopējā bruto parakstīto apdrošināšanas prēmiju apjoma. Savukārt Polijā parakstīto apdrošināšanas prēmiju apjoms ir 17,8% no BTA grupas ārvalstīs parakstīto bruto apdrošināšanas prēmiju apjoma.

BTA šobrīd ir reģistrējusi uzņēmuma filiāles Lietuvā, Igaunijā, Vācijā, Apvienotajā Karalistē, Francijā un Polijā, bet pēc brīvas pārrobežu pakalpojumu sniegšanas principa piedāvā savus pakalpojumus arī Itālijā un Spānijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!