Foto: LETA

Būvniecības uzņēmums "Moduls-Rīga" pērn strādāja ar 14,096 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 20,4% vairāk nekā 2014. gadā, savukārt kompānijas peļņa palielinājās vairākkārt un bija 4,343 miljoni eiro, liecina datubāzē "Lursoft" pieejamais uzņēmuma finanšu pārskats.

Kompānijas vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmums 2015. gadā veica dažādus projektēšanas, celtniecības un montāžas darbus Rīgā, Mārupē, Olainē, Liepājā, Jelgavā un Baltezerā.

Tāpat 2015. gadā uzņēmums veicis vairākus nozīmīgus darbus un pasākumus darba vides sakārtošanā, kā arī projektēšanas tehnoloģijas uzlabošanā un konkurētspējas palielināšanā, tostarp ieguldīts darbinieku kvalifikācijas paaugstināšanā un izglītībā, kā arī turpināta datortehnikas iegāde novecojušās nomaiņai un jaunu datorizētu darba vietu izveidošanai.

"Moduls–Rīga" vadība norāda, ka uzņēmuma apgrozāmie līdzekļi pārsniedz tā īstermiņa saistības par 9,589 miljoniem eiro, kas liecina par uzņēmuma darbības finansiālo stabilitāti.

2016. gadā uzņēmums plāno saglabāt pārdošanas apmēru, kas ir saistīts ne tikai ar celtniecības industrijas attīstību Latvijā, bet arī ar produkcijas aktīvu piedāvāšanu iespējamajiem uzņēmuma klientiem.

2014. gadā "Moduls–Rīga" strādāja ar 11,705 miljonu eiro apgrozījumu un 284,6 tūkstošu eiro peļņu.

"Moduls–Rīga" dibināts 1994. gadā, un tā galvenie darbības virzieni ir elektroinstalāciju ierīkošana, ēku demontāža un nojaukšana, ēku vispārējā būvniecība un inženiertehniskie darbi. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1,195 miljoni eiro, tā īpašnieks ir akciju sabiedrība "MN Holding", liecina informācija datubāzē "Lursoft".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!