Foto: F64

Centrāltirgum pieguļošo autostāvvietu Maskavas ielā apsaimniekošana nodota Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas satiksme", kas šo biznesu pārņem no firmas SIA "Veiss U2", informēja Centrāltirgus komunikāciju vadītājs Ivars Jakovels.

Stāvvietu darba laiks darba dienās ir no plkst.8 līdz 20, sestdienās - no plkst.9 līdz 17, bet pārējā laikā, kā arī svētdienās un svētku dienās pakalpojums ir bez maksas.

Stāvvietas apmaksa būs jāveic atbilstoši B zonas tarifam - pirmā stunda 2 eiro, bet katra nākamā 2,50 eiro.

Norēķināties par autostāvvietu pakalpojumu Maskavas ielā būs iespējams, izmantojot banku norēķinu karti, kā arī īsziņu vai mobilo lietotni.

Kā norādīja Rīgas Centrāltirgus valdes loceklis Andris Morozovs, sākot sadarbību ar "Rīgas satiksmi" par Centrāltirgum pieguļošo autostāvvietu apsaimniekošanu Maskavas ielā, īstenota pircēju vēlme, lai par autostāvvietām tirgus teritorijā būtu iespējams norēķināties ne tikai ar skaidru naudu, bet arī elektroniskajām banku norēķinu kartēm, kā arī mobilo tālruņu aplikācijām.

"Līdz ar norēķinu pakalpojumu attīstību tirgum pieguļošajās autostāvvietās esam pārliecināti par jaunu pircēju piesaisti Eiropas lielākajam tirgum," norādīja Morozovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!