Foto: Picjumbo
Jūnija beigās "Circle K" tīklā darbu uzsākusi jauna degvielas uzpildes stacija (DUS) Tīnūži, kas atrodas uz autoceļa P5 (Ogre – Ulbroka). Netālu no "Circle K" Tīnūžos DUS atklājusi arī "Neste", informēja kompāniju pārstāvji.

Jaunās stacijas būvniecībā Kokneses (E22) un Ogres (P5) ceļu krustojumā "Neste" ieguldījusi ap vienu miljonu eiro. Šī ir pēc kārtas 67. "Neste" stacija valstī un 200. stacija Baltijā.

Foto: Publicitātes foto

Tikmēr "Circle K" šī būs 14. degvielas uzpildes stacija, kas "Circle K Latvia" tīklā darbosies uz franšīzes pamata. Jaunajā degvielas uzpildes stacijā strādā 10 jauni darbinieki.

Foto: Publicitātes attēli

"Circle K Latvia" degvielas uzpildes stacijas ir daļa no starptautiska uzņēmuma ar vairāk nekā 15 tūkstošiem "Circle K" iepirkšanās veikalu un degvielas uzpildes staciju. "Circle K Latvia" tīklā ir 81 tirdzniecības vieta, tostarp arī iepirkšanās veikals Vecrīgā.

"Neste Latvija" ir "Neste" korporācijas meitas uzņēmums, kas Latvijā strādā 27 gadus. Uzņēmums nodarbojas ar "Neste" ražotās degvielas mazumtirdzniecību, degvielas un šķīdinātāju vairumtirdzniecību, kā arī naftas produktu uzglabāšanu un pārkraušanu Rīgas terminālī. Kopš darbības uzsākšanas uzņēmums Latvijā ir investējis vairāk nekā 65 miljonus eiro. "Neste" DUS tīklu Latvijā veido 67 stacijas visā valstī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!