Foto: Publicitātes attēli

Tirdzniecības centrā "Domina Shopping" šī gada vasarā plānots uzsākt jaunas izklaides un atpūtas zonas būvniecību ar kopējo platību 7 000 kvadrātmetru, kuras izveidē tiks investēti vairāk nekā 7 miljoni eiro, portālu "Delfi" informēja tirdzniecības centra sabiedrisko attiecību pārstāvji.

Tiek plānots, ka jaunā izklaides un atpūtas zona apmeklētājiem tiks atvērta 2019. gada nogalē. Tajā savām interesēm saistošas aktivitātes atradīs gan lielie, gan mazie tirdzniecības centra apmeklētāji.

To veidos trīs pamatzonas – Latvijā modernākais un inovatīvākais kinoteātris ar vismaz četrām zālēm, atrakciju parks visai ģimenei ar unikālām izklaides iespējām un restorānu zona ar Latvijā vēl nebijušiem augsta līmeņa ēdināšanas pakalpojumu sniedzējiem.

"Domina Shopping" norāda, ka 2017. gadā centra apgrozījums, salīdzinot ar gadu iepriekš, ir audzis par 33 %, sasniedzot vairāk nekā 70 miljonus eiro. Bet apmeklētāju plūsma pērn augusi par 17 %, sasniedzot gandrīz sešu miljonu atzīmi.

Kopumā tirdzniecības centra attīstībā 2017. gadā ir ieguldīti 8 miljoni eiro un atvērtas 48 jaunas tirdzniecības vietas. Vislielāko apgrozījuma izaugsmi piedzīvojušas trīs veikalu kategorijas – sporta un atpūtas preču segments audzis par 139 %, delikatešu segments par 128%, mājlietu un interjerlietu segments – par 115 %.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!