Foto: Publicitātes foto
"SEB banka" piešķīrusi 3,1 miljona eiro ilgtermiņa aizdevumu uzņēmumam "Printful Properties", kas paredzēts biroju ēkas iegādei Rīgā, Ojāra Vācieša ielā 6B, informē bankas pārstāvis Mārtiņš Panke.

Jaunajā ēkā turpmāk darbosies visi "Draugiem Group" uzņēmumi – līdz jūlija beigām uz Torņakalnu plānots pārvietot visus "Draugiem Group" uzņēmumus, kas pašlaik darbojas Mārupes birojā, tostarp arī autoparku kontroles sistēmu uzņēmumu "MapOn", tirdzniecības automātu vadības sistēmu kompāniju "VendOn", gudrās mājas risinājumu uzņēmumu "Istabai" un sociālā medija "draugiem.lv" attīstības komandu.

"Draugiem Group" runasvīrs Jānis Palkavnieks skaidro, ka straujas izaugsmes dēļ uzņēmums pirms pieciem gadiem bija spiests pārcelties uz savu trešo biroju. Šajā laikā darbinieku skaits ir trīskāršojies un arī pašlaik gandrīz katru nedēļu tiek pieņemts vismaz viens jauns kolēģis. "Mēs jau ilgāku laiku bijām plašāka biroja meklējumos un beidzot atradām tādu, kas atbilst mūsu uzņēmuma kultūrai," viņš piebilst.

Ēka Ojāra Vācieša ielā renovēta 2015. gada pavasarī, tās kopējā platība ir 2980 kvadrātmetri, un papildus darba telpām tajā būs arī darbinieku kafejnīca, iespaidīga brīvdabas atpūtas zona, konferenču un produktu prezentāciju zāle.

"Printful" veiksmīgi attīsta savu darbību ASV, kur jau darbojas divas drukas ražotnes – Losandželosā un Ziemeļkarolīnas štata pilsētā Šarlotā. Savukārt uzņēmuma vadība un atbalsta funkcijas ir bāzētas Latvijā, piebilst uzņēmumā.

"Printful" ir drukas ārpakalpojumu uzņēmums, kas nodrošina iespēju interneta veikaliem piedāvāt savus drukas pakalpojumus, neinvestējot ražošanas iekārtās. Uzņēmums sniedz integrācijas pakalpojumus ar e-tirdzniecības platformām "Shopify", "WooCommerce", "Storenvy" un citām, apdrukājot t-kreklus, plakātus, krūzes, spilvendrānas, cepures somas un citus produktus.

"Draugiem Group" ietilpst 11 dažādi uzņēmumi, kuros strādā vairāk nekā 360 darbinieki Latvijā un ASV. "Printful" ir kļuvis par lielāko un visstraujāk augošo grupas uzņēmumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!