Baltijā vadošā starptautisko pasažieru pārvadājumu kompānija "Ecolines" no 1.augusta ieviesīs jaunu pakalpojumu kvalitātes zīmi Comfort+, kas norādīs uz visām brauciena laika pasažieriem pieejamajām ērtībām, informē uzņēmums.

Turpmāk pasažieri, kuru iegādātā biļete būs apzīmēta ar Comfort+ zīmi, varēs būt droši, ka viņu brauciena laikā garantēts noteikts ērtību klāsts, kas ir būtisks gan dodoties izklaides, gan darījumu braucienā.

Pamudinājums ieviest īpašo zīmi balstīts uzņēmuma novērojumos, kas liecina, ka pasažieri kā īsāku, tā tālāku braucienu laikā aktīvi izmanto dažādas ērtības, tostarp bezmaksas karstos dzērienus, bezvadu internetu un turklāt jau iepriekš interesējas par to, kas viņiem būs pieejams. Tagad par pieejamajām ērtībām viņi tiks informēti ar īpašo zīmi.

Jaunā pakalpojumu kvalitātes zīme Comfort+ apvienos gan jau iepriekš pieejamās, gan no jauna ieviestas ērtības. Comfort+ autobusos varēs baudīt bezmaksas kafiju un tēju, izmantot bezvadu internetu un multimediju ekrānus, kas īpaši svarīgi pasažieriem ar bērniem vai tiem, kas brauciena laikā nevar lasīt. Autobusa aprīkojumā ietilpst 220 voltu elektrības padeve katrai individuālajai sēdvietai, tas aprīkots ar ergonomiskiem sēdekļiem, tajos ir kondicionēts gaiss.

Comfort+ kvalitātes kategorija no 1.augusta būs nodrošināta visos autobusos, kas veic maršrutu Tallina – Rīga – Viļņa divas reizes dienā. No Rīgas autobusi atiet plkst.14.15 un 02.30. Pakāpeniski jaunajai kategorijai atbildīs arī visi pārējie uzņēmuma reisi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!