Foto: F64
Jūlija sākumā Latvijā nodibināta starptautiskas pirmsskolas izglītības franšīzes "FasTracKids" pārstāvniecība "FasTracKids Latvia", informē pārstāvniecībā.

"FasTracKids" programmas palīdz bērniem attīstīt 21.gadsimta galvenās piecas mācīšanās priekšrocības vienlaicīgi: prasmi kritiski domāt, radošumu, komunikācijas un sadarbības spējas, kā arī pašapziņu, izmantojot interaktīvu un uz sadarbību vērstu pieredzi ar starptautiski sertificētiem pasniedzējiem un mūsdienīgu tehnoloģiju aprīkotās mācību telpās.

"Iepazīstot citās valstīs "FasTracKids" bērnu iesaisti mācību procesā, pārliecinājos, ka bērni mācās ar prieku, tādēļ vēlos, lai šādas iespējas būtu pieejamas gan manai meitai, gan citiem bērniem," stāsta "FasTracKids Latvia" valdes locekle Elīna Egle.

Uzņēmums "FasTracKids Latvia" piedāvā bērnu izglītības jomā strādājošajiem un biznesa sācējiem iegādāties "FasTracKids International" inovatīvās pirmsskolas izglītības programmas.

Franšīzes "FasTracKids" pārstāvniecību Latvijā dibinājuši Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu foruma izpilddirektors Eduards Filippovs un Latvijas Drošības un aizsardzības industriju federācijas, uzņēmuma "Baltic Id" valdes priekšsēdētāja Egle.

"FasTracKids Latvia" valdes priekšsēdētājs Filippovs atzīmē, ka, viņaprāt, šis darījums sniedz iespēju uzņēmējiem, kuriem nav vienaldzīga bērnu izglītība, ar starptautiskas franšīzes palīdzību radīt iespējas stiprināt bērnu dabisko vēlmi mācīties un attīstīt viņu potenciālu.

"Uzņēmējiem un vecākiem būs iespēja ar inovatīvām un uz tehnoloģijām balstītām agrīnās apmācības programmām attīstīt nozīmīgas līderisma un dzīves prasmes, vienlaicīgi gatavojot bērnus skolai un nākotnei. Multisensora, interaktīva un uz bērniem orientēta mācību pieredze ir veids, kā iesaistīt bērnus jēgpilnā mācību procesā," skaidro Filippovs.

Tikmēr "FasTracKids Latvia" valdes locekle Egle norāda, ka, "FasTracKids Latvia" dibināšanas pamatā ir iecere radīt bērniem pamatu konkurētspējai nākotnē. "Dibinot "FasTracKids Latvia" un sākot sadarbību ar starptautisku uzņēmumu, kā vecāki vēlamies sniegt citiem vecākiem iespēju bērniem Latvijā radīt drošu pamatu konkurētspējai nākotnē."

"FasTracKids Latvia" izveidots, lai sadarbotos ar "FasTracKids International", kas dibināts 1998.gadā Kolorado, ASV. Uzņēmums "FasTracKids International" patlaban īsteno franšīzi 43 pasaules valstīs. Uzņēmums ieguvis starptautiskus apbalvojumus par agrīnās izglītības programmām bērniem, kas tiek pasniegtas 19 valodās un drīzumā tiks piedāvātas arī latviski.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "FasTracKids Latvia" dibināta šī gada 2.jūlijā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 3000 eiro. "FasTracKids Latvia" īpašnieki ir Egle - 60% un Filippovs - 40%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!