Foto: Publicitātes foto

"Fazer" maizes ceptuvju darbības vadība Baltijas valstīs apvienota jaunā struktūrvienībā "Fazer Bakery Baltic". Par struktūrvienības rīkotājdirektoru apstiprināts "Fazer" vadītājs Lietuvā Mindaugs Snarskis.

Jaunā struktūrvienība darbu sākusi šī gada maijā, tomēr pagaidām nav veiktas juridiskas izmaiņas un visas trīs maiznīcas turpina darbu kā atsevišķi uzņēmumi, informē uzņēmuma komunikāciju direktore Baiba Gulbe.

"Baltijā notiek uzņēmumu konsolidācija, jo tas ir veids, kā uzņēmumi var nodrošināt augstāku darba ražīgumu, vienlaikus klientiem piedāvājot pievilcīgākus produktus un pakalpojumus. Maizes tirgū visās Baltijas valstīs ir ļoti liela konkurence, un maiznieki meklē savu ceļu pie pircējiem. Augstas kvalitātes maize, kas bagātināta ar veselīgām piedevām – sēklām, graudiem, klijām, kā arī jaunas garšas un formas maize ir mūsu ceļš pie pircējiem. Apvienojot "Fazer" maiznīcas Igaunijā, Latvijā un Lietuvā, vienlaikus turpināsim saglabāt vietējās maizes cepšanas tradīcijas, pircējiem piedāvājot viņu jau iecienīto maizi," skaidro Snarskis.

Jaunizveidotajā struktūrvienībā "Fazer Bakery Baltic" apvienotas trīs Baltijas valstu maiznīcas Tallinā, Ogrē un Kauņā, kurās kopumā strādā aptuveni 650 darbinieku. Līdz ar jaunās struktūrvienības izveidi "Fazer Latvija" līdzšinējais juridiskais nosaukums mainīts netiek.

"Fazer" strādā strādā astoņās valstīs, un tā produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 40 valstīm. "Fazer Grupas" neto apgrozījums 2013.gadā sasniedza gandrīz 1,7 miljardus eiro.

"Fazer Latvija" strādā ar diviem zīmoliem – "Fazer" un "Druva".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!