Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Imantas tirdzniecības centrā "Damme" durvis klientiem vēris jau trīspadsmitais "Lido" restorāns Rīgā un tās apkaimē. Šī restorāna izveidē investēti 600 000 eiro, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Jaunais restorāns kopumā aizņem 390 kvadrātmetru lielu platību. Restorāns varēs uzņemt līdz pat 140 klientiem vienlaikus, turklāt vasaras sezonā paredzēts izveidot arī āra terasi. Ģimeņu ērtībām restorāna telpās izvietots bērnu stūrītis.

Jaunais restorāns ir pirmais no "Lido" vidējā lieluma restorāniem, kas mazajiem klientiem ik dienu piedāvās izvēlēties uztura speciālista izstrādātu bērnu komplektu.

""Lido" pirmajā vietā vienmēr bijusi ēdiena kvalitāte, ar to saprotot svaigu, īstu, bez mākslīgajām pārtikas piedevām gatavotu ēdienu. Attīstoties, kļūstot arvien pieejamākiem Latvijas un nu jau arī Igaunijas un Vācijas iedzīvotājiem, kā arī ejot līdzi laikam, šī mūsu prioritāte paliek nemainīga. Esmu lepns, ka arī šajā Imantas mūsdienīgajā restorānā apmeklētāji varēs baudīt maltīti, kas dos īstu enerģiju. Atklājot šo trīspadsmito restorānu un šogad svinot 30 gadu jubileju, vislielāko paldies ir pelnījusi visa komanda, bez kā šie augstvērtīgie produkti nesatiktu savu "ēdāju"," atklājot jauno restorānu Imantā, atzīmēja, AS "Lido" īpašnieks un padomes priekšsēdētājs Gunārs Ķirsons.

Restorāna atklāšanā kopā ar "Lido" saimniekiem piedalījās arī tirdzniecības centra „Damme" vadība – SIA "Riga Norge" valdes loceklis Knuts Kvisviks. Pēc centra rekonstrukcijas "Lido" ir kļuvis par tirdzniecības centra „Damme" paplašinātās teritorijas vieniem no lielākajiem nomniekiem. Tāpat pēc svinīgās ceremonijas kā pirmajiem jaunā restorāna piedāvājumu izmēģināt bija iespēja Imantas iedzīvotājiem – dažādu skolu un radošo apvienību pārstāvjiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!