Foto: Publicitātes foto
Marta beigās SIA "Circle K Latvia" uzsāk pārbūvi pirmajā degvielas uzpildes stacijā (DUS), kas iegūs "Circle K" izskatu – Rīgā, Tvaika ielā. Savukārt pirmā oficiālās "Circle K" DUS atvēršana Latvijā plānota šā gada maijā, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

"Pirmās stacijas pārbūves mērķis ir pārbaudīt tehniskos risinājumus, darbu izpildei nepieciešamo laiku, kā arī citas tehniskās nianses, ieviešot jauno zīmolu. Drīzumā līdzšinējā "Statoil" zīmola nomaiņa sāksies visā Latvijā un turpināsies līdz pat rudenim," informē SIA "Circle K Latvia" Mazumtirdzniecības tīkla direktors Viesturs Astičs.

2012. gadā mazumtirdzniecības uzņēmumu "Statoil Fuel & Retail" pārņēma viens no pasaules lielākajiem ērtas iepirkšanās un mazumtirdzniecības uzņēmumiem "Alimentation Couche-Tard", un līdz ar uzņēmuma iegādāšanos tika iegūtas tiesības izmantot "Statoil" nosaukumu vien ierobežotu laiku.

"Circle K" šobrīd ir viens no lielākajiem un pasaulē pazīstamākajiem uzņēmuma "Couche-Tard" zīmoliem, un ar šādu nosaukumu pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados klientu apkalpošana tika uzsākta Arizonā, ASV.

Patlaban "Circle K" atrodams vairāk nekā 20 valstīs dažādās pasaules daļās.

Jaunās "Circle K" degvielas uzpildes stacijas būs daļa no starptautiska uzņēmuma ar turpat 15 tūkstošiem "Circle K" ērtas iepirkšanās veikaliem un DUS, kurās tiek nodarbināti 100 000 mazumtirdzniecības darbinieku. Ik dienu "Circle K" veikalos un DUS tiek apkalpoti miljoniem cilvēku visā pasaulē, teikts paziņojumā medijiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!